Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (3.11 secunde)
O alta lansare a avut loc la Cumpana, comuna in care liberalii au lansat-o in cursa pentru primarie pe Georgeta Vasile.
Topraisar, Mereni, Techirghiol, Cumpana, Ciocarlia, Agigea, Amzacea.
Pe masura primirii ortofotoplanurilor, echipele APIA se vor deplasa in fiecare comuna pentru finalizarea eficienta si rapida a identificarii. ... Basarabi, Cumpana, Harsova, Mircea Voda si Sacele.
Exemple de extinderi urbanistice haotice sunt statiunea Costinesti si comuna Cumpana, a declarat vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din tara noastra. Un alt subiect de mare interes pentru participantii la forum a fost cel legat de procedurile de intabulare si de intocmire a documentelor cadastrale.
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
Spre exemplu, echipa argeseana a PSD+PUR a ajuns ieri in comuna Mozaceni, unde respectivii erau asteptati sa ia parte la inaugurarea unei investitii.
Declaratie comuna Presedintii Basescu si Voronin au adoptat o declaratie comuna, in care se pronunta asupra necesitatii utilizarii eficiente a potentialului de colaborare, a valorilor europene, consolidarii securitatii europene si regionale, precum si a dezvoltarii relatiilor dintre ambele state, in cele mai diverse directii, printre care domeniile comercial-economic, social-umanitar si cultural.
O varianta prevede trei ani de vechime pentru candidatura la nivel national, doi ani pentru nivelul judetean, un an pentru oras si municipiu si sase luni pentru comuna.
Dintr-o iluzie, comuna mai tuturor partidelor romanesti: ... PSD mai are o problema, si ea este comuna si PNL. ... Ar fi trebuit sa avem insa o strategie comuna.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare.
“Pana astazi am avut doua proiecte de motiuni populare si am ajuns la concluzia ca putem gasi o solutie comuna ca din doua proiecte sa facem o singura motiune solida“, a explicat Adriean Videanu.
Tot duminica, au fost organizate alegeri si in comuna nou-infiintata Spulber din judetul Vrancea. ... In comuna constanteana nou- infiintata Fantanele va fi organizat un al doilea tur de scrutin.
Aproape 800 de localnici din comuna mureseana Vanatori au inceput procedurile pentru schimbarea din functie a actualului primar, Adrian Lapadat (PSD), la Prefectura Mures fiind trimisa o lista cu semnaturi ale acestora, ei solicitand organizarea unui referendum.
Din comisia comuna PNL-PD, amintita de Nicolaescu, fac parte Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu, Gheorghe Pogea si Adriean Videanu, cei patru urmand sa analizeze posibilitatile de majorare a bugetului alocat Ministerului Educatiei.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Sorin Marian Vasiluta, primarul comunei Melinesti, a declarat ca nu avea cum sa inceapa lucrarile de reconstructie in conditiile in care materialele de la guvern au ajuns in comuna in luna noiembrie a anului trecut, iar Prefectura Dolj nu a alocat bani si pentru manopera.
Din spusele primarului din Botosesti, Constantin Fugaru, oamenii sunt nevoiti in prezent sa traverseze dealul pentru a lua microbuzul din comuna vecina.
Candidatul Aliantei pentru comuna Corbu, decis la centru In alta ordine de idei, dar raspunzand la solicitarile mass-media, Bogdan Olteanu a facut referire la prezenta sa din data de 8 iunie a.c., joi, din comuna Corbu.
577/1997 care a finalizat implementarea proiectului de alimentare cu apa este comuna Tuglui, unde sistemul a fost receptionat la inceputul acestui an. ... Comuna Dranic are lucrari in derulare de cativa ani, pentru ca guvernul nu a dat suficienti in fiecare an", a precizat Prioteasa.
"O hotarare a Parlamentului poate fi modificata doar printr-o alta hotarare, luata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului. De la data numirii lui Radu Stroe in Guvern, nu am mai avut nicio sedinta comuna in Parlament", a declarat Bogdan Olteanu.
google-analytics.com