Cautare

2100 de rezultate pentru "bogdan gavrila dima" (3.80 secunde)
Ieri, de 1 aprilie, Eugen Voineagu (foto), seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost anuntat ca trebuie sa-si faca bagajele, in cursul zilei de azi prefectul Liviu Brailoiu urmand sa primeasca documentul de numire pe postul amintit a lui Bogdan Dima.
Proaspatul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, comisarul Bogdan Dima (foto), spune ca marti, 7 aprilie a. ... Aici, Dima spune ca din totalul de 10 angajati, doar 7 erau prinsi in actiuni de control, restul aflandu-se in concediu.
Ieri, organizatia judeteana a Partidului Democrat a prezentat imagini filmate cu echipe de "comando" ale candidatului PSD la primaria Ghindaresti, Vasile Gavrila, in timp ce imparteau pachete cu alimente tuturor satenilor care le ieseau in cale.
"Proaspatul" sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), este hotarat sa-si personalizeze biroul. ... 400 de lei, Dima este hotarat sa-i inapoieze fostului sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului (IRPC) - actualul CRPC, Eugen Voineagu, mobilierul.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE!
Adrian Gavrila este acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun. ... Nicolae-Adrian Gavrila, consilier superior in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost arestat ieri de procurorii DNA.
In ciuda faptului ca a fost sechestrat pret de cateva minute de catre administratorul unei unitati comerciale, in timpul unei actiuni de control, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), nu-i va sesiza pe politisti.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Bogdan Dima, fostul sef al Biroului de Executare Silita din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri Constanta, a fost numit vineri, 3 aprilie a.
De asemenea, tot in cadrul evenimentului mai sus amintit, Bogdan Dima, directorul coordonator al CRPC a facut public stadiul de pregatire si organizare al Comandamentului Litoral 2009. "Vom avea 9 detasati, insa prefer sa lucrez mai mult cu oamenii mei, decat cu cei din tara", a spus Dima.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Unul dintre patiti este chiar seful CRPC de la malul marii, comisarul Bogdan Dima. ... Nu se poate asa ceva", a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Dima. ... In prealabil voi discuta si cu responsabilii retelelor de furnizare a presei", a mai spus comisarul Dima.
La mai putin de 3 ani de la lansare, BRomania (Matei Dima) reuseste sa atinga 1 milion de fani pe Facebook, un record pentru un brand construit in mare masura in online.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti.
Seful Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) Constanta, Bogdan Marcel Pandelica, s-a aflat ieri, 1 iulie a.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. ... Cu Viata de aruncat, Bogdan O.
Ceea ce inseamna ca fostul sef al Protectiei Consumatorilor, Eugen Voineagu va putea verifica inclusiv activitatea celui care i-a preluat postul de conducere in cadrul CRPC Constanta - Bogdan Dima.
Dima: "Din cauza unei neglijente in serviciu turistii au ajuns la spital"De cealalta parte, directorul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (OPC), Bogdan Dima, a declarat ca se poate ajunge si la sanctiuni penale.
google-analytics.com