Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (8.44 secunde)
Statul ii despagubeste pe taranii care si-au pierdut culturile sau animalele, dar numai pe cei care au incheiat o polita de asigurare cu o societate agreata de Ministerul Agriculturii, desi respectiva polita nu acopera riscul de calamitati.
Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Este vorba de acele familii, 10 la suta, care au dorit sa faca acest lucru si care in continuare platesc polite de asigurare facultativ.
Nici Reprezentantii Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor nu fac un scop in sine din aplicarea amenzilor. ... Eu chiar as vrea ca toata lumea sa aiba o asigurare mai ales ca suntem intr-o zona de deal unde alunecarile de teren sunt frecvente.
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Metropolitan Life a anuntat astazi, la Galateca din Capitala, lansarea Wise Plan, o solutie completa de asigurare cu componenta de investitii care ofera romanilor protectia flexibila si personalizata stilului lor de viata si oportunitatea de a economisi si investi pentru viitor.
Prime de asigurare suportate de persoana fizica independenta sau alta entitate fara relatie generatoare de venituri, castiguri de la societatile de asigurare ca urmare a contractului de asigurare incheiat cu ocazia tragerilor de amotizare, diferenta de pret pentru bunuri, servicii, alte drepturi ale pensionarilor, fostilor salariati in baza contractelor de munca sau a legilor speciale, onorarii din arbitraj commercial, vanzarea prin centrele de colectare a deseurilor (metal, sticla, hartie) sau a bunurilor mobile dezmembrate in programe guvernamentale de tipul Rabla.
Lansarea noului nostru produs de asigurare de sanatate este sustinuta de experienta noastra din Austria, unde UNIQA este lider pe aceasta piata, detinand chiar si clinici private proprii, spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
Una dintre ele ar fi aceea ca soferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca, daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
Am o asigurare, insa nu Casco, ceva doar in caz de accidente rutiere.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale.
Rezidential Plus BCR- reprezinta un pachet de produse financiar-bancare in lei cuprinzand un credit ipotecar, un certificat de asigurare de viata, o asigurare complexa a locuintei, un card de credit si unul de debit.
cheltuielile cu stocurile si mijloacele fixe amortizabile distruse ca urmare a unor calamitati naturale sau a altor cauze de forta majora, fara conditia existentei unui contract de asigurare; ... rezervele de egalizare constituite de societatile de asigurare si reasigurare;
Modalitati diferite de asigurare a pazei Consiliile locale vor putea achita din bugetul propriu efectuarea serviciilor specializate de paza comunala in vederea unei bune desfasurari a acesteia.
Nu sunt ratate nici contributiile pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85% , si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale intre 0,15%-0,85%.
De aceea, Institutia Adunarii Popoarelor din Kazahstan este un unic exemplu de consimtamant intercultural, interconfesional si de asigurare a tolerantei.
Pentru creditul de consum “cu asigurare“, asiguratorul plateste bancii daunele produse in urma creditului neplatit, iar apoi acesta isi recupereaza banii de la cel care s-a imprumutat.
O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, sectorul asigurarilor se va alinia la normele interne ale acestei piete, urmand ca valoarea primelor anuale de asigurare sa se alinieze celor din tarile UE, a aratat, recent, Constantin Toma, presedintele Omniasig.
Societatile de brokeraj din asigurari vor detine un capital social de minimum 250 de milioane de lei, pana la mijlocul anului viitor, potrivit unor norme emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, care a decis si majorarea limitelor de asigurare privind raspunderea civila a brokerilor.
Garantiile care pot fi depuse pentru obtinerea finantarilor sunt ipoteci conventionale, gaj cu/fara deposedare asupra bunurilor mobile, cash colateral, scrisoare de garantie bancara emisa de un fond de garantare agreat de banca, asigurare pentru riscul de insolvabilitate a creditului, emisa de o societate de asigurare agreata de CEC.
google-analytics.com