Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (3.06 secunde)
Ea m-a sfatuit sa ma gandesc la exercitiile pe care le faceam ca la un automatism similar cu spalatul pe dinti, pentru a evita sa-mi distrag atentia.
fosile dinti de dinozaur Mosasaurus, din perioada Cretacica (70.000.000 de ani), intre 10 - 20 RON, rechin lamna din EOCEN (55.000.000 de ani) - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
Dar odata cu ea adorm numai cei cuminti Toti cei care inainte de culcare s-au spalat pe dinti Si-au aranjat patul sa n-o ia cearceaful la vale Toti cei care s-au imbracat frumos in pijamale.
Mai asteptam ziua de leafa/pensie, mai un haha la bancuri tampite, mai un arestat, mai un purcoi de bani, mai scuipam printre dinti un da' de un' 'zda ma-sii avea Sandu milioanele alea, si e bine, ca e capitalism, democratia se consolideaza, ca se intareste jegul si devine tencuiala.
Iubita tanarului sustine ca, intr-o zi isi va lua inima-n dinti si va incerca sa conduca masina-bijuterie. Proprietarul si-a decorat singur masina cu cristale, iar pentru asta a petrecut luni intregi in garaj.
Si tot aici, actorul vine sa se reculeaga in momentele in care simte ca are nevoie sa stranga din dinti si sa mearga mai departe.
Daria? Nuuuuu! Niciodata! Mi-am luat inima in dinti sa il intreb si ce sa vezi? Surpriza! A acceptat pe loc.
Puii mei, femeia nu avea altceva in gand, dar atunci a intrebat-o pe manichiurista, pe care o cheama Rihana dar in buletin si in certificatul de nastere o cheama Gheorghe, daca poate sa-i puna niste unghii lungi de 2 centimetri, stiletto, cu care sa nu se mai poate sterge nici la cur, dar sa se poata scobi in dinti.
Aceste plante pot sa aline durerile de cap si de dinti, iar busuiocul poate fi pus si in vasele cu apa pentru pasari, in perioada epidemiilor.
Dupa experienta de la Vocea Romaniei, mi-am luat inima in dinti si mi-am deschis-o catre ceea ce simt sa fac acum.
Nu degeaba spectacolul meu se incheie cu Au facut copiii nostri dinti. Marea problema este aceea ca nu stiu pe cine sa muste si, dintr-o inconstienta totala, musca din batranii lor.
Soarele cu dinti stapaneste cerul, vantul abia daca se simte, iar la amiaza termometrele nu arata mai mult de -1...0 grade, dupa ce in zorii zilei mercurul a coborat pana la pragul gerului.
Este vremea aventurilor, indiferent daca prietenii vi le sugereaza sau va luati inima in dinti si incercati sa cuceriti pe cineva ce vi se pare de neatins.
Cleopatra a incercat sa-i trateze chelia lui Iulius Cezar cu dinti de cal arsi si macinati, cu grasime de urs, de soareci si de cerb, spune dr.
consultatiile, tratamentul cariei simple, tratamentul afectiunilor pulpare la dinti, extractiile, montarea protezelor acrilice si revizia acestora. Potrivit ministrului Nicolaescu, bugetul pentru transplant pentru 2013 a fost calculat la nivelul lui 2012, deoarece anul trecut nu au fost folositi toti banii pentru acest program.
Pacientii cu Alzheimer au obiceiul de a muta lucrurile ce le apartin in locuri mai putin obisnuite, cum ar fi mutarea periutei de dinti intr-un compartiment al frigiderului.
Balega de vaca lipita de garduri era de folos, dupa afumare, acelora ce aveau de furca cu "najitul" (nevralgii, dureri de dinti, inflamatii ale urechii).
periuta de dinti; aparat de ras; sarut frantuzesc. Literatura de specialitate mai subliniaza ca, in cazul sporturilor colective (rugby, judo etc.), exista riscul transmiterii VHB prin contactul direct cu o rana sangeranda.
- sau, dimineata cand va treziti, inainte de a va sapla pe dinti, aplicati saliva pe ariile infectate. Cand saliva se usuca, repetati de cateva ori.
- gingivite, parodontoze, candidoza, afte bucale, dureri de dinti - infectii urinare, litiaza renala - ochi inlacrimati, conjunctivita, cataracta, blefarita - osteoporoza - pancreas, pancreatita, vezica biliara, colici hepatici, tumori - paralizii, nevroze, ticuri, coree, convulsii, spasme, epilepsie - plagi (infectate, cangrenoase), furunculi - reglarea tensiunii arteriale - sinuzita - spondiloza lombara, cervicala si dureri articulare - ulcer - vaginite, colite, rectite, parazitoze intestinale - varice, tromboza, celulita, vergeturi Producator:
google-analytics.com