BERBEC 21.03-20.04: Este vremea aventurilor, indiferent daca prietenii vi le sugereaza sau va luati inima in dinti si incercati sa cuceriti pe cineva ce vi se pare de neatins. Invingeti-va temerile, bazati-va pe propriile resurse si veti vedea schimbari neasteptate.

TAUR 21.04-21.05: Ii eclipsati pe toti in ceea ce priveste emotivitatea si realizarile. Forta intelectului vine dupa o perioada cu mult stres si cu probleme, in general de organizare. Prietenii va fac o invitatie intr-o calatorie (poate chiar in strainatate). Daca raspundeti favorabil, nu uitati sa luati in bagaje doar strictul necesar.

GEMENI 22.05-21.06: Daca tot simtiti nevoia de consolare, incercati sa nu va mai plangeti atat amicilor. Nu faceti decat sa-i indepartati. Concentrati-va mai mult pe aspectul fizic al iubirii. Partenerul nu mai are rabdare. Pana cand credeti ca va suporta toanele?

RAC 22.06-21.07: Sunteti confuzi si nu prea stiti pentru ce sa optati. Va zbateti intre dragoste si ura, indecizia venind pentru ca priviti lucrurile cu prea multa superficialitate. Invatati sa judecati situatiile cu multa atentie si veti evita o ruptura care acum pare iminenta.

LEU 22.07-22.08: Aveti intentia de a va organiza mai mult la locul de munca pentru a obtine mai multa eficienta si competenta. Sarcinile plictisitoare va fac sa pierdeti timpul. Nu uitati ca productivitatea este rezultatul unei planificari inteligente si a unui efort concentrat.

FECIOARA 23.08-22.09: Comunicarea este punctul forte al acestei saptamani. Sunteti mult prea preocupati sa vorbiti despre dumneavoastra decat sa-i mai si ascultati pe cei din jur. Amintiti-va ca aveti doua urechi si o gura si puteti asculta mai mult decat sa va vaicariti.

BALANTA 23.09-22.10: Relatiile cu cei din jur par sa nu decurga asa cum va doriti. Frustrarile legate de conflictele cu rudele, prietenii sau colegii de serviciu apar pentru ca pur si simplu acestia nu pot tine pasul cu dumneavoastra. Ar trebui sa va ganditi ca fericirea interioara este cea care face diferenta!

SCORPION 23.10-21.11: Preocuparile legate de casa, familie si de persoana iubita va domina gandurile. Aveti proiecte serioase in ceea ce priveste renovarea locuintei si imbunatatirea stilului de viata. Calculati bine bugetul existent si orientati-va spre o refinantare daca nu va ajunge. Totul e sa-i multumiti pe toti!

SAGETATOR 22.11-21.12: S-ar putea sa incepeti saptamana cu un castig financiar ce va va ridica moralul. Pastrati-va calmul si nu iscati certuri la locul de munca sau acasa. Un pic de diplomatie in plus nu strica. Nu aruncati vina pe cine nu trebuie. Puteti jigni foarte usor!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va surade ideea comunicarii cu apropiatii insa nu este bine sa monopolizati conversatia vorbind doar despre dumneavoastra. Folosind puterea cuvintelor puteti atinge scopul tintit si sa va promovati mai bine interesele.

VARSATOR 20.01-18.02: O rivalitate va pune in garda si deveniti suspiciosi cu cine nu trebuie. Cercul de prieteni se strange usor si daca nu luati masuri va veti trezi singuri intr-un timp record. Vreti un sfat? Ganditi pozitiv, incercati sa simtiti intangibilul si sa atingeti imposibilul.

PESTI 19.02-20.03: Focalizati-va toata energia pentru a indeplini cat mai repede toate proiectele ce vi le-ati propus. Cooperarea la locul de munca nu va poate aduce decat beneficii, mai ales daca deveniti mai prietenosi.