Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (4.38 secunde)
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
„La cardurile de cumparaturi MasterCard contractate pâna pe 31 decembrie, dobânda este 0% pâna la sfârsitul lunii februarie“, a declarat Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
Sampania este cea mai bine vanduta bautura in perioada dinaintea Anului Nou, fiind nelipsita din cosul de cumparaturi ale miilor de clienti care formeaza siruri interminabile in fata caselor de marcat ale hipermarketurilor din Capitala.
"Banuiesc ca o sa merg cu masina mai des la cumparaturi", a fost de parere alt craiovean. "Nu ma afecteaza pentru ca oricum sotia este cea care face cumparaturi.
Platiti din bani publici si fara sa cunoasca sistemul real al concurentei, unii dintre functionarii statului îsi "omoara timpul" la serviciu plictisindu-se cu un joc de solitaire sau cu nu stiu ce cumparaturi.
Noul brand, Carrefour Market, aduce prospetime si claritate propunand un nou stil de cumparaturi:
Chiar daca soldurile din marile magazine din strainatate sunt tentante, numarul celor care au apelat anul acesta la programele turistice special create pentru amatorii de cumparaturi este extrem de scazut.
Tot ce ii intereseaza este "sa prinda Pastele", spun reprezentantii centrului de cumparaturi. ... Tot ce ii intereseaza este "sa prinda Pastele", spun reprezentanyii centrului de cumparaturi.
Concluzia acestui sondaj este data de faptul ca peste 80% dintre respondenti considera ca daca toata lumea ar cere bon fiscal la cumparaturi ar scadea evaziunea fiscala iar statul ar avea mai multi bani pentru serviciile publice.
Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumparaturi. ... Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare;
Revolutionara inventie vine din New York, un adevarat templu pentru amatoarele de cumparaturi. ... Asadar, prietenii si partenerii mult prea ocupati pentru a va insoti la cumparaturi, nu vor mai fi un impediment pentru doamnele care doresc sa gaseasca hainele si accesoriile care li se potrivesc.
hipermarket "Carrefour", supermarket "Market" si magazin de proximitate "Express" cautarea celor mai noi promotii si alcatuirea listei de cumparaturi pe care o poti trimite pe mail sau distribui pe Facebook identificarea in timp real a celui mai apropiat magazin Carrefour fata de pozitia utilizatorului aplicatiei localizarea oricarui magazin Carrefour de pe teritoriul Romaniei si acces la datele de contact ale acestuia acces facil la informatii despre Marcile Proprii Carrefour Romania aflarea ultimelor rezultate ale extragerilor Loto 6/49.
Portabilitate maxima Seria 3 de tablete PC Prestigio vine cu un ecran capacitiv TFT LCD cu o rezolutie de 800x480, astfel incat sa puteti asculta muzica in drum spre birou, sa va uitati la filme in timpul calatoriei cu avionul, sa stati pe chat cu prietenii sau sa faceti cumparaturi online.
In Romania, doar 4 din 10 romani (38%) sunt la curent cu existenta acestor fisiere si cu faptul ca acestea ofera detinatorilor de site-uri informatii cu privire la preferintele utilizatorilor in materie de cumparaturi, surse de informatie si vacante.
"Magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni imi trezeste apetitul pentru cumparaturi! Imi place ca e gandit cu colturi pe tematica si astfel te face sa iti iei tot.
Ti-am pregatit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumparaturi cu discount de 30% in showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr.
Fiti atenti la sfarsitul saptamanii cand folositi cardul pentru cumparaturi sau a face un imprumut. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... CAPRICORN 22.12-19.01: ... Incercati sa uitati de probleme mergand la cumparaturi.
Cand au facut cumparaturi pentru o singura persoana, participantii la studiu au ales cel mai incantator cadou. Dar, atunci cand au facut cumparaturi pentru doua persoane, acestia au renuntat la cadourile frumoase in favoarea unor cadouri diferite pentru fiecare prieten in parte.
Cumparaturi in exces? ... Sperantele unor noi economii se vor spulbera atunci cand ajungeti la cumparaturi. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... CAPRICORN 22.12-19.01:
Fiecare sticker poate fi folosit pentru cumparaturi de minimum 50 de lei ceea ce ofera sansa castigarii unuia din cele 260.000 de premii instant, direct la casa de marcat.
google-analytics.com