BERBEC 21.03-20.04: Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra relatiilor si proiectelor ce par sa va incurce gandurile in ultima vreme. Aveti o oportunitate de a va consolida o prietenie ce ati crezut ca a apus. Feriti-va de neintelegeri cu colegii de serviciu.

TAUR 21.04-21.05: Primiti o propunere pentru a participa la o petrecere cu scop caritabil sau va oferiti voluntar intr-un proiect de sprijin a unor persoane nevoiase si asta face sa va simtiti mai bine. In weekend, cateva neintelegeri cu prietenii va scot din ritm insa trebuie sa pastrati granitele bunului simt.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti un sentiment de nemultumire ce face sa va simtiti frustrati si neapreciati de apropiatii dumneavoastra. Cariera se situeaza intr-un punct sensibil si de aceea trebuie sa fiti atenti atunci cand semnati sau negociati un contract.
Ganditi-va un pic si la dragoste si veti vedea ce sentiment de multumire veti avea.

RAC 22.06-21.07: Sunteti preocupati mai mult sa va extindeti studiul spre subiecte legate de spiritualitate, vindecari cu terapii alternative si altele asemanatoare. S-ar putea sa va ganditi sa faceti un pelerinaj. Totul este sa cumpaniti bine bugetul si asa greu incercat din ultima vreme.

LEU 22.07-22.08: Emanati romantism prin toti porii, iar partenerul nu poate decat sa se bucure de asta. Prietenii va solicita mult in aceste zile si atentia se va schimba in directia lor. Fiti atenti la sfarsitul saptamanii cand folositi cardul pentru cumparaturi sau a face un imprumut.

FECIOARA 23.08-22.09: Relatiile cu familia par sa fie foarte importante. Incercati sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti tine, mai ales fata de un nativ din zodia Pesti. Legatura cu persoana iubita poate atinge un punct sensibil pe care il evitati de ceva timp. Ar fi bine sa va ganditi la un aranjament de lunga durata.

BALANTA 23.09-22.10: Pentru a va simti mult mai bine, mai ales daca suferiti de alergii sau intolerante alimentare, ar trebui sa fiti atenti la ce consumati sau daca intrati in contact cu substante chimice. Mai bine va orientati spre relaxare, calatorii sau intalniri romantice. Aveti nevoie si de odihna mai mult decat constientizati.

SCORPION 23.10-21.11: Retinerea pe care o resimtiti in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita se datoreaza stilului, poate schimbat radical, al abordarii sentimentelor. Nu este de neglijat revizuirea programului din ultima vreme si punerea in aplicare a noilor planuri pentru viitor. Creativitatea isi pune amprenta si in weekend veti lua in seama doar activitatile ce tin de aceasta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Casa si familia va preocupa in mod deosebit in aceasta saptamana. Este posibil sa redecorati locuinta, gradina sau sa incepeti ce tine de domeniul artistic ori de artizanat. Daca incepeti orice fel de proiect asigurati-va mai intai sa nu provocati adevarate dezastre ce tin de electricitate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Starea de spirit in care sunteti acum nu va poate facilita relatiile cu prietenii deoarece aveti senzatia ca orice incercati nu merge. Atentie daca trebuie sa semnati acte oficiale sau contracte. Orice cuvant care vi se pare ambiguu trebuie lamurit pe loc. Altfel, nu va ramane decat sa suportati consecintele.

VARSATOR 20.01-18.02: Micile intarzieri in realizarea proiectelor nu fac decat sa va irite inutil. Daca nu sunteti multumiti de situatia actuala nu trebuie sa-i iritati si pe cei din jur. Nu lasati evenimentele neplacute sa va tulbure prea mult. Incercati sa uitati de probleme mergand la cumparaturi.

PESTI 19.02-20.03: Pozitia planetelor in zodia dumneavoastra ne indica faptul ca sunteti extrem de inventivi. Este un moment bun pentru a stabili noi contacte sau obiective de care sa va ocupati mai tarziu. Profitati din plin si de dragoste ca sa nu irositi clipele minunate.