Cautare

182 de rezultate pentru "101" (2.71 secunde)
GOOGLE DOODLE in onoarea creatorului artei ORIGAMI Google a creat un logo special pentru a sarbatori 101 ani de la nasterea japonezului Akira Yoshizawa, considerat parintele artei origami. ... Motorul de cautare Google sarbatoreste, miercuri, 101 de ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special.
101 unitati din industria alimentara - procesatoare de produse de origine animala - vor fi inchise pina la 30 iunie 2006, din totalul celor 528 de unitati care nu respecta conditiile impuse de legislatia comunitara, potrivit reevaluarii efectuate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
"101 goluri? ... "Reuseste o dubla, ajunge la 101 goluri in Serie A, castiga doua penaltiuri si se implica si in faza autogolului lui Rinaudo.
Ghidul unui profesor de psihologie pentru o viata fara stres a devenit viral dupa ce o tanara a postat lista formata din 101 de idei, potrivit Daily Mail.Brett Phillips a devenit cunoscut printre elevii sai dupa ce le-a dat, la inceputul anului scolar, o lista cu 101 lucruri pe care acestia trebuie sa le faca pentru o viata mai putin stresanta.
101 dosare La mineriada au participat 40.000 de persoane. ... Din cele 21 de dosare de la Politie, s-au constituit la Parchet 101 dosare, fiind audiate peste 150 de parti vatamate si martori, intr-un final luindu-se decizia de a se forma un singur dosar -160/P/1997.
101/1987, invocat de stat la data confiscarii pamantului, nu a fost publicat niciodata in Monitorul Oficial al Romaniei, asadar nu avea cum sa produca efecte juridice, mai ales ca statul a si renuntat la scopul in care a fost emis documentul.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei. ... Suntem obligati sa cumparam tona de grau la pretul de 101,31 euro, asa cum este in UE.
Astfel, facindu-se o retrospectiva a activitatii din sesiunea septembrie - decembrie 2006, s-a constatat ca, in ceea ce priveste gradul de vizibilitate al deputatilor galateni in presa scrisa, deputatul conservator Bogdan Ciuca ocupa primul loc intr-o ierarhie a alesilor galateni, cu 143 de referiri facute in presa scrisa si 101 aparitii, toate in context neutru.
Consilierii locali au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute bugetul Slatinei, acesta fiind estimat la 180 de milioane de lei, din care aproximativ 101 vor fi venituri proprii ale bugetului municipal.
Potrivit modificarilor aduse de Guvern, "persoanele prevazute la art 101, care au domiciliul sau resedinta in Romania, pot depune cererea de redobandire ori acordare a cetateniei romane la Directia cetatenie din cadrul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, dupa obtinerea dreptului de sedere, potrivit legii".
Peste 2,5 milioane de moldoveni au avut de ales intre 20 de formatiuni politice si 19 candidati independenti care isi disputa cele 101 locuri din Legislativul de la Chisinau. ... Pentru alegerea presedintelui Republicii Moldova sunt necesare voturile a 61 de parlamentari din totalul celor 101.
Primar intr-un singur tur dupa 101% din voturi. ... Cu toate acestea, daca sunt calculate procentele alocate fiecarui candidat in urma sondajului de opinie, la final se obtine un total de 101%.
Suma destinata imobilelor este in jur de 11 milioane de dolari, iar pentru indiguiri si imbunatatirea situatiei barajelor se vor aloca aproape 101 milioane de dolari.
Pe de alta parte, la bugetul asigurarilor sociale pentru somaj realizarile au depasit, de asemenea, prevederile bu-getare si au inregistrat o realizare de 101,6%.
Din cele 140, 101 sunt pentru achizitii utilaje, 3 pentru fabrici de procesare lactate, 17 ferme zootehnice din care 13 taurine, 2 ovine si 2 porcine, 1 ferma piscicola, 5 ferme agricole, 4 ferme de crestere a melcilor si 5 sere de legume.
Cei 101 producatori de piine din judet vor intra pina la sfirsitul acestui an in vizorul comisarilor Garzii Financiare si al angajatilor Inspectoratului Judetean de Politie, in urma declansarii recente a operatiunii de control "Vatra".
Codul contine 101 noi clase de activitate, fiind mult mai detaliat decat versiunea actuala. ... Potrivit Institutului National de Statistica (INS), in noua versiune se regasesc patru noi sectiuni, 26 de diviziuni, 48 de grupe si 101 clase in plus fata de versiunea actuala.
Potrivit Codului Fiscal, persoanele juridice au obligatia de a depune declaratiile fiscale anuale, respectiv Declaratia 101 privind impozitul pe profit pentru anul 2007, pana la data de 15 februarie.Aceasta, numai daca a fost incheiat anul financiar 2007 si au fost definitivate situatiile financiare ale anului trecut.
Benzina Efix 95 costa 4,74 lei/litru, iar benzina Alto 101 este 5,42 lei/litru. ... Astfel, benzina Efix 95 costa 4,74 lei/litru, iar benzina Alto 101 este 5,42 lei/litru.
google-analytics.com