Conform libertatea.ro, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, ieri, definitiv si irevocabil, ca Partidul Poporului nu poate primi personalitate juridica.
In replica, Dan Diaconescu a declarat ca nu renunta la lupta si ca va candida ca independent.
In noiembrie anul trecut, tribunalul a admis cererea de infiintare a Partidului Poporului, condus de Dan Diaconescu. Imediat dupa pronuntarea deciziei, un fost colaborator al bossului OTV, Constantin Cojocariu, a formulat recurs, pe motiv ca, de fapt, el a infiintat Partidul Poporului, cazul ajungand pe masa magistratilor de la Curtea de Apel.
Ieri, judecatorii acestei instante s-au pronuntat si au hotarat ca plangerea lui Cojocaru este admisibila. Prin urmare, Partidul Poporului nu va putea sa functioneze. Dan Diaconescu, fondatorul formatiunii, ne-a declarat ca nu se astepta la o asemenea decizie a Curtii de Apel.
"Le e frica de mine si de ceea ce a inceput sa insemne Partidul Poporului. Ultimele sondaje ne dadeau mari sanse la castigarea alegerilor. Inca nu m-am decis ce o sa fac mai departe, dar nu voi renunta la batalia politica. Voi candida ca independent la Cotroceni", a declarat bossul OTV.