Cautare

95 de rezultate pentru "walter" (7.75 secunde)
De mica a citit mult, carti de aventuri pline de fantezie, O mie si una de nopti, cartile lui Walter Scott, povestirile lui Andersen.
Descoperirea a atras atentia mai multor oameni de stiinta la acea vreme, biologul Walter Seinfeld de la Universitatea Arturo Prat declarand la putin timp dupa ca "fara indoiala, vorbim despre un mamifer si sunt destul de sigur ca este o fiinta umana." Drumul lui "Sirius" a devenit apoi destul de intortocheat.
Un alt capitol din literatura concentrationara care incepe cu Boetius, trece pe la Cervantes, Walter Raleigh, Martin Luther pentru a ajunge la Dostoievski sau la mai recentii Varlaam Shalamov sau Malcolm X.
Walter Ghicolescu; • Ovidiu Mihailescu; • Mihai Napu; • Zuralia Orchestra; • Andrei Paunescu; • Paula Seling; • Niste Baieti;
Frumoasa sotie a lui Walter Zenga a urcat pe podium pentru prima oara in postura de model. Raluca a fost vedeta colectiei prezentarii designerului Norina Stoica si a imbracat o rochie lunga, de culoare rosie, extrem de sexy si cu insertii din material transparent.
Sotia lui Walter Zenga a trecut in noul an cu zambetul pe buze si cu planuri marete! A sarbatorit Revelionul in Dubai, pe plaja din Palm Jumeirah, cu o vedere perfecta catre focurile de artificii spectaculoase din cele trei locatii-simbol ale magnificului Dubai:
De la orele 22:00, incepand de luni si pana miercuri, ascultatorii sunt asteptati de Rebeca Walter, Traian Maicanescu, si Eveline Pauna.
- ora 18:00, spectacol Remember Cenaclul Flacara in Piata Fratii Buzesti din Centrul Vechi al Craiovei, concert la care vor urca pe scena artistii Mircea Vintila, Mircea Baniciu, George Nicolescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Cristian Buica, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu, Madalina Amon, Generatia Folk, Vanghele Gogu, Andrei Paunescu si trupa Totusi.
Se intoarce in orasul natal, pentru lansarea CD-ului A DE LA PAUNESCU, Walter Ghicolescu - un nume, o voce si niste cantece care se tin minte (Andrei Paunescu).
Primul care urca pe scena este Walter Ghicolescu, un folk-ist de rasa, care canta piese compuse pe versurile poetului Adrian Paunescu, cele mai mute dintre ele fiind de pe noul sau album intitulat A de la Paunescu.
GALA SMART FOLK YOU FLORIAN PITTIS 2017 Vineri, 29 septembrie - FOLK FRATE - DINU OLARASU - MAGDA PUSKAS SI RARES SUCIU - ANDREI PAUNESCU SI TRUPA TOTUSI - MIRCEA RUSU BAND - CnM - NICU ALIFANTIS - TAXI - VITA DE VIE Sambata, 30 septembrie - WALTER GHICOLESCU - COSMIN VAMAN, ALEXANDRA ANDREI&TRUPA SPAM - MARIA GHEORGHIU - ALEXANDRU ANDRIES - FLORIN CHILIAN - OCS - PASAREA ROCK - IRIS Duminica, 1 octombrie - TATIANA SI MARIUS OJOG - ARTHUR - EMERIC IMRE - ADRIAN SARMASAN - DUCU BERTZI & FRIENDS - ALINA MANOLE - CELELALTE CUVINTE - KEMPES
Din casnicia lor de 16 ani au rezultat gemenii Hazel Patricia si Phinnaeus Walter (14 ani) si Henry Daniel (11 ani).
majoritatea, respectiv 110.000, provin din mediul urban", precizeaza Rebeca Walter, presedinta Fundatiei Wings. Campania debuteaza la 22 septembrie si se deruleaza pana la 21 septembrie anul viitor, la Clubul de fitness Atlantis.
Boala de reflux gastroesofagian Alimentele bogate in grasimi si zahar favorizeaza intoarcerea sucurilor gastrice din esofag Rebeca Walter, presedinta Fundatiei Wings, care desfasoara o ampla campanie de informare asupra obezitatii si un program de combatere a obezitatii infantile, atrage atentia parintilor si celor implicati in cresterea copiilor asupra bolilor ce au ca factor de risc supraponderabilitatea si obezitatea.
Walter Reinisch, de la General Hospital din Viena, atrage atentia ca sunt extrem de severe: "dureri abdominale, diaree care dureaza saptamani si chiar luni, pierdere in greutate, oboseala si chiar febra.
Verity, un test care poate detecta in urina bebelusului 101 afectiuni metabolice; Omega Test, un test Omega-3, pentru cea mai buna nutritie a bebelusilor. Walter van Pottelberge, Presedinte, a declarat:
Walter Schempp. Holograma cuantica - scria Edgar Mitchell - este primul fenomen energetic care leaga direct toata materia aflata la scara macro cu lumea cuantica.
Americanii au reluat aceste cercetari, incercand sa-i contacteze pe fratii Walter Horten (1913-1998) si Reimar Horten (1915-1993), carora li se atribuia realizarea unei farfurii zburatoare germane.
A urmat un institut de aviatie si dupa razboi a fost cooptat in Grupul Walter Ulbricht pentru a activa ca ziarist la un post de radio din zona controlata de URSS din Germania.
Fostul presedinte Nicolas Sarkozy cere un nou tratat european Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei Uniuni flexibile dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin.
google-analytics.com