Cautare

396 de rezultate pentru "voinea virgil" (3.64 secunde)
Virgil Popescu se retrage din cursa pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL, potrivit unor surse Antena 3. In cursa ramane doar Dan Motreanu.
Mai exact, Virgil Popescu vrea ca plafonul pana la care este compensat pretul energiei sa scada la 250 de kWh pe ora, de la 300 kWh cat este in prezent.
Anuntul a fost facut la Digi24 de ministrul energiei, Virgil Popescu, care, pe de alta parte, a salutat propunerea presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a decupla pretul energiei electrice de cel al gazului, o masura destinata sa contracareze o scumpire accelerata a electricitatii.
Parlamentarii AUR dar si cei de la USR i-au cerut ministrului energiei, Virgil Popescu, sa stea la prezidiu, unde stau ministrii, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva sa iar reprosul a fost adresat si celorlalti parlamentari PNL.
Motiunea simpla a USR impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsa de Camera Deputatilor. In favoarea ei au votat 85 de deputati, iar 191 s-au exprimat impotriva.
Avertismentul vine de la Virgil Popescu, ministrul Energiei. Sunt mari semne de intrebare despre cum ne vom incalzi la iarna si daca vom da drumul la centrala.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine cu o serie de recomandari pentru romanii care au primit facturi la curent si gaze inexplicabil de mari.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere furnizorilor de electricitate sa esaloneze preturile pentru persoanele care vor primi facturile la curent pe 4-5 luni de zile. Virgil Popescu mentioneaza si faptul ca nu vor exista penalitati pentru acestia.
Virgil Popescu, ministrul energiei, a spus, miercuri, la Jurnalul de Seara de la Digi24, ca piata energiei din Romania este una reglementata cu pret plafonat si ca discutii pe aceasta tema au loc in cadrul coalitiei de guvernare.
Un sef de la Complexul Energetic Oltenia a lesinat in timpul controlului trimis de ministrul Virgil Popescu. Omul a sunat singur la 112 ca sa ceara ajutor.
Ca urmare, Dan Voiculescu, Florea Voinea, Nicolae Popa, Sergiu Andon, George Copos, Renica Diaconescu si Corneliu Pascu au cerut, printr-o scrisoare deschisa, ca in termen de trei zile sa li se comunice cine este persoana juridica responsabila, precum si numele celor care au redactat pozitiile la care se regasesc membrii PUR.
Grupul PNL a avut un singur absent in lucrarile plenului, Grigore Popescu, care a lipsit de doua ori, iar dintre deputatii fara apartenenta la un grup parlamentar s-a remarcat Olga-Lucheria Voinea, care a lipsit de 6 ori de la lucrarile comisiei de industrii.
Liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, Ion Iliescu, a criticat ieri presa pentru relatarile pe care le-a facut dupa intalnirea pe care fostul sef al statului a avut-o in urma cu doua zile cu procurorul Dan Voinea.
* Titus Corlatean - EXTERNE * Corneliu Dobritoiu - APARARE * Daniel Constantin - AGRICULTURA * Mariana Campeanu - MUNCA * Andrei Marga sau Ecaterina Andronescu - EDUCATIE * Dan Nica - INTERNE * Mircea Diaconu - CULTURA * Liviu Voinea - ECONOMIE * Dan Sova - JUSTITIE
Ieri, umanistii au inregistrat inca o demisie, dupa ce luni deputatul Florea Voinea, vicepresedinte al PUR, si-a anuntat plecarea din partid.
In timpul intrevederii, Ene ii ceruse lui Botos sa-l desemneze pe generalul magistrat Dan Voinea, fostul sef al Parchetelor Militare, sa continue cercetarile pe care le-a facut, impreuna cu echipa sa, in cazurile mineriadei din '90.
Sigur ca nu este vina Fondului pentru pierderile inregistrate, dar cum poate o societate sa dea despagubiri altor proprietari daca ea insasi merge pe pierderi?", a spus Liviu Voinea, director executiv al GEA.
La competitie au fost prezenti si reprezentanti ai CS Universitatea Craiova (antrenor Mihai Voinea), care au urcat pe podium, obtinand locul trei la echipe.
Floriana Vacaru (LPS-CS Universitatea, +62 kg) si Theodora Bleaju (LPS, 48 de kg) au luat argint, iar Andreea Vrejoiu (LPS, 52 kg) si Catalin Bota (LPS, 46 kg) au castigat medalie de bronz. Sportivii sunt antrenati de Mihai Voinea.
Potrivit memorandumului, capitanul deputatilor-tenismeni va fi Corneliu Ciontu (independent), iar echipa va fi completata de deputatii Ioan Oltean (PD), Laszlo Borbely (UDMR), Mircea Man (PD), Florea Voinea (PSD), Dumitru Puzdrea (independent) si Dan Radu Rusanu (PNL).
google-analytics.com