Cautare

39 de rezultate pentru "vizionare" (2.51 secunde)
De la o conferinta in New York la un concert in Praga, de la lansarea unui nou proiect scolar in Nairobi la o vizita a muzeelor din Amsterdam, de la o bere in Bucuresti pana la o vizionare de filme in Tel Aviv, toate aceste evenimente sunt organizate de voluntari si fundatii afiliate.
Ca prima alternativa legala de vizionare in timp real a filmelor romanesti pe Internet, o data cu lansarea lor in cinematografe, WEBKINO.RO propune o metoda simpla de acces in sala virtuala:
Acestea pot lua forma cantarelor care trimit direct pe Twitter greutatea pana la obiecte mult mai vizionare precum diferite gadgeturi la purtator (de exemplu ochelari conectati la internet).
Mai jos aveti un tabel cu principalele diagonale comercializate, precum si distantele recomandate pentru vizionare (exprimate cu aproximatie, drept o medie intre recomandarile producatorilor si cele ale comerciantilor):
Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra", se spune in mesajul UPC.
Fapt notabil, potrivit studiului care acopera 107 tari, "statele cele mai afectate de criza economica inregistreaza durate de vizionare si progresiile cele mai puternice".
72 de ore de vizionare a materialelor publicate pe YouTube, mai bine de 2 milioane de cautari pe motorul Google si peste 270.000 de postari pe Twitter se intampla in fiecare minut pe internet.
Vizionare placuta ! http://videotutorial.ro/setari-alimentare-performanta-eficienta-sleep-shut-down-hibernate-pe-windows-7-tutorial-video/
Vizionare placuta! http://playtech.ro/2014/cum-ransformi-stick-ul-usb-in-memorie-ram/
inzestrarea participantilor cu un alt nivel de cunoastere si intelegere decat cel dobandit prin simpla vizionare a serialului (sau chiar lectura a cartii).
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Formatul se axeaza in mod special pe proiecte internationale, ceea ce publicul romanesc vede foarte rar, televiziunile romanesti oferind mai mult o vizionare a proiectelor interne, dar si viata de zi cu zi a oamenilor de peste hotare, intr-un cuvant cheia succesului celor care au reusit sa gaseasca calea spre reusita in orice domeniu!
Vizionare cu folos! Daniel Roxin http://daniel-roxin.ro/ Emisiunea Adevaruri Tulburatoare poate fi urmarita la Nasul Tv in fiecare vineri, de la ora 20:00 si, in reluare, duminica, de la ora 11:00.
Va invitam la o prima vizionare a filmului Bilet de Iertare - scurtmetrajul care marcheaza debutul regizoral al Alinei Șerban & Singura la nunta mea - lungmetraj - selectie la Festivalul International de Film de la Cannes 2018 - Program ACID - premiu Best Film - Cinedays European Film Festival - premiu Best Actress - Festivalul International du Film de Femmes de Sale.
spre vizionare si acum, online, pe platforma video a Televiziunii Romane - www.TVRplus.ro - partea I si partea a II-a.
- lumina slaba Privire fixa pe un ecran digital distante neadecvate de vizionare Pozitia incorecta a scaunelor Probleme de vedere necorectate Individual sau in multe cazuri, este o combinatie a acestor factori.
Mai nou acum citeva saptamini s-a uitat la televizor la nu stiu ce politicieni si dupa o ora de vizionare a decis ca ei sint cei mai buni pentru a conduce Romania.
de doua ori, in afara de pretentia unui rating cum doar romanii stiu scoate (ca urmare a unor emisiuni ...penibile), insa si acela injumatatit la a doua vizionare?
Daca ne referim la speranta pe care ar trebui sa o ofere emisiuni ca "Surprize, surprize", "Dansez pentru tine", "Iarta-ma" sau "Din dragoste", atunci nu putem vorbi de speranta ca fiind sentimentul cu care ramai dupa cateva ore de vizionare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com