Cautare

3189 de rezultate pentru "velescu sorin iasi" (3.63 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Punand o presiune formidabila asupra lui Sorin Ovidiu Vantu, atat mediatica, cat si juridica, si, simultan, uriase constrangeri financiare impotriva Realitatii TV - un rol important jucandu-l ANAF, prin Sorin Blejnar - Presedintele Traian Basescu l-a silit pe acesta, mai intai, sa cedeze managementul si, apoi, sa vanda pachetul majoritar.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De-a lungul celor 30 de zile (sau, prin recurs, mai putine) petrecute in arest, Sorin Alexandrescu poate deveni cooperant.
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache. ... Tot aici isi are sediul Clubul caricaturistilor -Sorin Postolache.
Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Sorin, de 45 de ani, din Bucuresti, inregistreaza in documentele de evidenta financiar - contabila ale societatii cheltuieli care nu au la baza operatiuni comerciale reale, diminuand in mod nejustificat cuantumul taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat.
Pentru ca numai cei care suntem la comisii si raspundem de ele stim ce greu se face cvorumul, iar cei care sunt in doua comisii sunt - vorba unui mare antrenor de la Politehnica Iasi - "Pe stadion sunt studenti si la universitate sunt fotbalisti." Asa-i si cu acesti colegi ai nostri.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
In perioada 17-22 decembrie 1989, respectiv pana la fuga lui Nicolae Ceausescu din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman (la al carui ultim congres, al XIV-lea, ati participat cu aplomb, ca delegat de Iasi), au fost scoase tancuri doar la Timisoara si la Bucuresti, dar nici acolo nu au tras pana la plecarea dictatorului.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi.
google-analytics.com