Cautare

349 de rezultate pentru "vaslui" (3.51 secunde)
Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili.
Procesul violatorilor din Vaslui a luat sfarsit. ... Procesul violatorilor din Vaslui s-a incheiat. Cei sapte tineri din Valeni, care au violat o eleva de 18 ani pana la lesin, au scapat de pedepsele maxime.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
Simplul fapt ca PSD a pierdut la Vaslui nu inseamna ca Vaslui a devenit Paris, desi unele parti ale Parisului devin Vaslui.
Deja s-a scris si comentat mult despre meciul de sambata, din Moldova, FC Vaslui - Universitatea 3-3, si probabil ca suporterii Stiintei si cititorii GdS s-au saturat de opinii peste opinii, unele diametral opuse. Ce am vazut eu in "luptele" de la Vaslui?
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... Primul colegiu de deputat se afla in municipiul Vaslui.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
75 de membri ai Partidului Conservator (PC) din judetul Vaslui, in frunte cu lideri ai filialei municipale, au demisionat in bloc si s-au inscris in PD, pe motiv ca nu se mai regasesc in ideile formatiunii conduse de Dan Voiculescu.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate.
Anuntul a fost facut de Presedintele Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat duminica, la Vaslui, unde a participat lansarea oficiala a candidatilor PNG-CD in alegerile locale.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
Victor Ponta a declarat sambata, la Vaslui, ca presedintele Traian Basescu avea si are in plan distrugerea PSD, partid pe care l-ar considera principala amenintare pentru PDL si actuala guvernare.
Monitorul de Vaslui informeaza : O activitate bogata O alta tema a conferintei de ieri a senatoarei PSD de Vaslui Doina Silistru a vizat activitatea legislative desfasurate in perioada 1 februarie-29 iunie.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Prezent, marti seara, la Vaslui, Ion Iliescu a afirmat ca cei care au parasit PSD pentru a crea o noua formatiune politica sunt niste oportunisti, lipsiti de verticalitate si care nu vor avea succes in fata electoratului.
google-analytics.com