Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (2.97 secunde)
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58. ... 2-0:
De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Evenimentul de la Sibiu intra intr-un firesc pe care nu prea reusim sa il intelegem si are foarte mica legatura cu noi. ... Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Iar daca parcurgem lista investitiilor care au primit finantare in 2016, observam ca doar 2% din totalul creditelor bugetare sunt alocate pentru obiective de investitii noi, mai putin si decat suma prevazuta pentru studii de fezabilitate.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp. Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. Principala, nr. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. Crinului, nr. ... Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oras, este inaugurat pe str. Rodnei, nr. ... Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str.
Decebal, intoarcere inainte de intersectia cu str. ... Bratianu, stanga str. ... Bratianu, stanga pe Str.
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... ISMAILOV de 49 de ani, cetatean bulgar, a condus un autotractor marca Volvo, pe str. ... Odai catre str.
Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. ... Accesul riveranilor va fi permis pe Str. ... Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii şi str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie, intre str. Batistei si str. ... Eroilor - Stirbei Voda - Calea Victoriei - Str.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Mihai Bravu catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori dinspre Calea Calarasilor catre str.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Circulatia va fi deviata pe str. ... Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. ... Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat pe str.
Avand in vedere aceasta informatie, in anul 1978 autoritatile locale de la Calarasi au apelat la mine, care pe atunci eram arhivist la Filiala Ialomita a Arhivelor Statului, pentru a le aduce de la Bucuresti documentul respectiv intrucat intentionau sa marcheze cei 150 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
google-analytics.com