Cautare

73 de rezultate pentru "vanzatori" (3.50 secunde)
pentru cumparatori - preturi mai mici, pentru vânzatori - contracte certe. Companiile din Oltenia si autoritatile publice locale vând, respectiv cumpara aproape orice prin intermediul Bursei Române de Marfuri (BRM).
12 persoane - agenti de securitate, 3 lacatusi mecanici, 2 soferi autobuz, 2 mecanici auto, 1 zugrav, 1 vopsitor, 2 gestionar depozit, 2 administratori imobile, 2 vanzatori, 3 consilieri vanzari asigurari, 2 agenti asigurare, 2 lacatusi constructii metalice si navale, 1 sudor, 1 inginer nave, 2 ospatari, 1 contabil, 1 liftier si 1 tamplar.
"De unde aparitia acestor intermediari comersanti? (...) Acesti vanzatori de energie, care nu sunt producatori, sunt un factor parazitar care scumpesc artificial energia", a afirmat Iliescu.
Prin urmare, Comisia considera ca normele existente ar trebui modernizate, simplificate si facute mai transparente, astfel incat sa permita crearea unui mediu cu norme comune pentru producatori, importatori si vanzatori cu amanuntul si sa asigure stabilitatea resurselor bugetare pentru statele membre.
Ei si-au revenit, dar este posibil ca mâine (astazi - n.r.) sa nu mai avem vânzatori", a mentionat alt broker, Leonard Sonei, de la SSIF Intercapital Invest.
Potrivit analistilor Atisreal, numarul redus al tranzactiilor a fost determinat in primul rand de discrepantele dintre vanzatori si cumparatori in ceea ce priveste preturile proprietatilor.
Si dezvoltatorii ansamblurilor de locuinte pentru vacanta au apelat la diverse trucuri pentru a atrage vanzatori. Este cazul firmei Ozer, care pentru a vinde duplexurile de trei camere in ansamblul Belleview din Sinaia ofera cadou cumparatorilor o masina Mercedes-Benz Clasa B, in valoare de 20.000 de euro.
Foarte multi vanzatori s-au retras pentru ca nu vor sa lase din pret", a adaugat Nicu Radut. Nu se poate estima cand se va dezmorti piata Potrivit specialistilor din piata imobiliara din Craiova, este greu de preconizat cand lucrurile vor reveni la normal in piata.
Si pana acum cei care se grabeau sa vanda reduceau costul locuintelor", a adaugat Radut, care a precizat ca majoritatea cumparatorilor sunt vanzatori, astfel ca, daca ei cumpara scump, vand la fel.
Cel mai probabil, cei doi vanzatori sunt persoane fizice. Ford confirma ca vrea sa cumpere in continuare titluri de la ACSA, desi s-a capitalizat la 95% din actiuni dupa tranzactia cu SIF Oltenia.
Ideea a fost confirmata si de alti vanzatori. "Foarte multi craioveni au inceput sa se duca la marile magazine", a declarat alt comerciant, care, chiar daca a dat din umeri la intrebarea "De ce?", a repezit primul client care a incercat sa-si aleaga niste mere:
"Asistente, doctori, profesori, elevi, studenti, pensionari, someri, vanzatori, nimeni nu mai dispune de bani ca inainte. Asa incat gasesc ca a-si cumpara haine la mana a doua este o solutie pentru a depasi criza.
muncitori necalificati la drumuri, sosele si poduri (1.266), vanzatori in magazine si piete (469), asamblori textile (296), soferi pe autocamioane (164), magazineri (145) sau zidari (118).
Cine stapaneste arta de a face bani, poate face bani din arta, pentru ca, paradoxal, criza economica se dovedeste a fi o oportunitate pentru vanzatori si cumparatori deopotriva.
Romania are destul de multi vanzatori, consultanti de vanzari, coordonatori ai consultantilor de vanzari, dar mult prea putini agricultori sau ingineri calificati si un numar infim de manageri capabili sa gestioneze un mare proiect industrial, infrastructural sau agricol.
Cresteri, dar si scaderi de pret in ultimul trimestru In Bucuresti, spre exemplu, pretul mediu solicitat de catre vanzatori pentru un apartament s-a majorat cu 1,8% in ultimul trimestru al anului trecut, ajungand la o valoare de 1.250 de euro pe metru patrat util.
Suma a fost calculata folosind preturile cerute de vânzatori pentru produse si servicii si estimând cât vor avea acestia de câstigat în cazul în care ar lichida întregul stoc.
Isi spun "vanzatori neautorizati de iPhone 5″ si au adus telefoanele din Londra, unde in weekendul trecut stocul s-a epuizat dupa cateva ore.
Trecand peste faptul ca vad utilitatea pentru ei, pentru vanzatori, atunci cand trebuie sa trimita produsele defecte la service, un alt motiv bun nu cred ca exista.
Ziua Mondiala a Cartii a devenit un proiect care reprezinta un parteneriat intre editori, vanzatori de carte si alte parti interesate, care lucreaza impreuna cu scopul de a promova cartile si cititul.
google-analytics.com