Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (5.58 secunde)
Prima competitie importanta organizata in noul complex sportiv de pe Valea Carbunarii a fost doar o incalzire pentru FOTE 2013. ... Investitie de 15 milioane de euro Complexul de schi este amplasat pe Valea Carbunarii si are patru trambuline si doua baze sportive, de biatlon si de schi fond.
Anamaria Grigoras - Scoala Canuta Ionescu Urlati - Muzeul Crama 1777, Valea Calugareasca, str. Valea Larga, nr.139A, tel. 0244 235 470 ora 17,00 - Sanziene, cununa soarelui, cicoarea cerului, - in colaborare cu Ansamblul folcloric Strugurelul Valea Calugareasca.
este vorba despre hotelul "Valea cu Pesti", de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru. ... Conform unor surse din anturajul actritei, cei doi au ales Valea cu Pesti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875 de metri, pe malul lacului Vidraru.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
sa dea jos guverne sau sa faca din Valea Jiului un fief al lui unde legile erau facultative. ... Liderul sindical de-acum din Valea Jiului a spus (poate, pentru a sugera ca Miron Cozma tine de trecut) ca personajul "ramane un mit al minerilor".
sa dea jos guverne sau sa faca din Valea Jiului un fief al lui unde legile erau facultative. ... Liderul sindical de-acum din Valea Jiului a spus (poate, pentru a sugera ca Miron Cozma tine de trecut) ca personajul "ramane un mit al minerilor".
Doua trecatori importante din zona Olteniei, dinspre Tara Romaneasca spre Transilvania, anume Defileul Jiului si Valea Oltului au fost blocate zile in sir de bolovani.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
Am inteles, domnul Funar a vrut sa le dea o sugestie ca se numeste Valea Teilor...
Potrivit edilului au fost refacute strazile Vigoniei, Paunasul codrilor, Gafton Lazar, Calea Piscului, Prelungirea Valea Ialomitei, Vanatori, Radarului, Gemanata, Bardasului, Mandresti, Odihnei, Poenita, Soreni, Merisani, Pichetului, Serbesti, Pitpalacului, Bobului, Circulatiei, Spatiului.
Din delegatie va face parte si primarul democrat al comunei Valea Crisului, Silviu Ioachim, care intentioneaza sa-i prezinte presedintelui problemele cu care se confrunta de mai multi ani.
Studentii de la Universitatea din Petrosani vor sa fie recunoscuti la nivel national si, pentru ca acum au si membri in Uniunea Studentilor din Romania, toate proiectele nationale vor trece prin Valea Jiului.
- Bacterii procariote mai exact domeniul archaea, gasite (2011) in cristalele de sare din Valea Mortii, California, SUA. - Bacterii anaerobe descoperite in valea McMurdo din estul Antarctidei, acestea traiesc intr-o mare subterana foarte sarata, lichida, la temperatura de -10 grade C, unde nu exista oxigen.
Lumina a stationat putin, apoi s-a intors catre Valea Rea, de unde venise. Reluandu-si ascensiunea, membrii grupului au observat, spre Valea Rea, o lumina alba stralucitoare, apoi o alta, de un albastru pal.
"Am depus un memoriu la Ministerul Sanatatii, pentru ca acesta este cel mai industrializat municipiu din Valea Jiului. ... "Noi am propus autoritatilor locale sa gaseasca un spatiu in care sa refacem aceasta baza de tratament, absolut necesara intr-o zona ca Valea Jiului.
"Vom asigura, cu efectivul de care va fi nevoie, ordinea si linistea publica, pe toata durata mitingului", a declarat Calin Rosmenteniuc, seful Jandarmeriei montane din Valea Jiului.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, dupa intrevederea avuta cu presedintele Serbiei, Boris Tadic, ca a transmis partii sarbe intentia Bucurestiului de a deschide un consulat in Valea Timocului.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Conducerea PD va participa la o reuniune politica alaturi de reprezentanti ai Partidului Popular European (PPE) din mai multe state, organizata luna aceasta intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei.
google-analytics.com