Cautare

230 de rezultate pentru "unda" (7.24 secunde)
Nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda Daca la inceput aveati planuri comune si aceleasi idei pentru viitor, lucrurile au inceput sa se schimbe.
Cu epicentrul situat in apropiere de orasul port Salonic, in apropiere de Kilkis, unda seismica a putut fi perceputa in Bulgaria si Macedonia, potrivit mediei locale.
Veti vedea ca nu toata lumea este pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. VARSATOR 20.01-18.02: Va axati pe bani si pe tot felul de activitati care va pot mari veniturile.
Unda de soc revolutionara din Franta se propaga rapid in imperiul austriac, statele germane si in Principatele Romane. In Tara Romaneasca, Revolutia s-a declansat in Iunie 1848.
Te simti perfect in compania prietenilor pentru ca simti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Cere-le ajutorul, mai ales daca ai probleme apasatoare pe suflet.
In cazul unui cutremur zonele de langa Casa Presei Libere, Baneasa, Otopeni si Pantelimon vor resimti cel mai puternic unda seismica si vor fi cele mai afectate.
Daca e nevoie sa abandonezi un grup pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, merita sa faci si asta.
Primire suplinita, intrun fel, de faptul ca s-a aflat pe aceeasi lungime de unda cu Trump:
Iar daca nu i s-a pus, atunci cu si mai mare certitudine aparatura pentru ascultare ambientala era deja in functiune, acordata pe toate frecventele si lungimile de unda posibile.
Ziua si Romania Libera au fost pe aceiasi unda titrind "Tsunami” si "Prima aparitie in presa, primele greseli/Tsunami Basescu”, aluzie la cel mai devastator cutremur din ultimele decenii care a ucis intr-o clipa aproape 200.000 de vieti omenesti.
Comisia Europeana a dat unda verde folosirii lacustelor calatoare ca aliment, astfel ca in curand va pute fi regasita in farfuriile restaurantelor din Romania.
Sau poate s-au bucurat nemtii ca nu mai au clienti la lebede si d-aia le-au dat unda verde romanilor la granita spaniola!?
Compania Emergex a primit unda verde de la autoritatea elvetiana a medicamentelor pentru a efectua teste initiale la Lausanne. Astfel, 26 de persoane ce vor primi, incepand cu 3 ianuarie, o doza mare si una mica din vaccinul experimental.
Unda verde primita de Romania la Strasbourg se cuvine tratata cu un entuziasm temperat, fiind necesar acum sa ne gindim mai degraba la ceea ce urmeaza de-acum incolo.
Incepand de ieri-seara, o unda luminoasa inconjoara globul in memoria celui care a fost cel mai mare fizician al secolului XX.
Scolile au unda verde sa redeschida cu prezenta fizica in toate localitatile unde incidenta scade sub 3 cazuri la 1000 de locuitori.
Spre exemplu, un cotidian central scria pe prima pagina, in urma cu mai bine de doua saptamani, ca cei trei ziaristi si insotitorul lor se afla in custodia autoritatilor romane si astepta sa se dea unda verde pentru intoarcerea in Romania.
Spre exemplu, un cotidian central scria pe prima pagina, in urma cu mai bine de doua saptamani, ca cei trei ziaristi si insotitorul lor se afla in custodia autoritatilor romane si astepta sa se dea unda verde pentru intoarcerea in Romania.
Primii pasi pe caldaramul din fata “Rahovei“ i-au fost pozati si filmati din zeci de unghiuri, primele vorbe gafaite, dezlanate ori exaltate i-au fost inregistrate si difuzate pe toate lungimile de unda, video sau audio, tiparite in toate ziarele si revistele patriei, ba si in publicatii de prin alte parti.
Tariceanu - cel care a stricat planurile alegerilor anticipate, programate de Basescu si democrati mult mai devreme decat in toamna sau la anul - se aude ca si el, in calitate de presedinte al PNL, a dat unda verde pregatirilor pentru alegerile anticipate.
google-analytics.com