Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (2.75 secunde)
Luni 30 Ianuarie 2012 se implinesc 160 de ani de la nasterea celebrului scriitor roman Ion Luca Caragiale. Dupa mai bine de 100 de ani, operele lui Caragiale sunt inca actuale.
STIRI.COM.RO INFORMEAZA : GIOACHINO ROSSINI ANIVERSAT DE GOOGLE LA 220 ANI DE LA NASTERE Pe 29 februarie se implinesc 220 de ani de la nasterea lui Gioachino Rossini, care este aniversat de Google intr-un an bisect 2012.
GANDUL : MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
dcnews.ro: GOOGLE celebreaza 186 de ani de la NASTEREA lui LEV TOLSTOI printr-un LOGO SPECIAL LEV TOLSTOI s-a nascut pe 9 septembrie 1828, pe mosia Iasnaia Poliana din Rusia.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
FLORIILE deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Pasti, cunoscuta sub numele de "Saptamana Mare", dupa cele 40 de zile de post.
Afisul editiei de anul acesta a Festivalului International de Arta Lirica de la Aix-en-Provence cuprinde cateva figuri mitice, precum Clitemnestra si fiica sa Electra, sau, mai aproape de noi, bufonul Rigoletto si fiica lui Gilda.
Peste 200 de preoti si 20 de episcopi au concelebrat la Sfanta Liturghie solemna de beatificare a monseniorului Vladimir Ghika (1873 - 1954), care s-a desfasurat duminica, la ora 11.00, la Romexpo, informeaza Agerpres.
Jurnalul National : Semn profetic de reconciliere si pace. Fericitul Vladimir va fi celebrat liturgic in fiecare an, in ziua de 16 mai (Autoare :
Magazin: Ce este dragostea? (Autor: GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
DeCeNews : Revolta artistilor, dupa criticile aduse Oanei Pellea:
Senatorul Damian Draghici a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Promovarea pe plan international a romanilor de valoare", pe care o puteti citi in continuare.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Pentru a marca implinirea a 307 ani de la nasterea lui Carlo Goldoni (n. 25 februarie 1707 - d. 6 februarie 1793), Televiziunea Romana, prin Casa de Productie TVR, a programat difuzarea uneia dintre cele mai cunoscute piese ale marelui dramaturg italian - "Mincinosul".
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Teatrul National Radiofonic participa la cea de a IX-a editie a Festivalului International Shakespeare - Craiova 2014, manifestare de notorietate dedicata implinirii a 450 de ani de la nasterea celui mai mare dramaturg al lumii din toate timpurile si desfasurata sub genericul Shakespeare al tuturor.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com