Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.02 secunde)
Emil Florescu participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR cu tuica, palinca, visinata si afinata.La standul sau, un litru de tuica este 20 RON, in timp ce un litru de palinca costa intre 50 - 60 RON (mai veche).
Am venit cu modele vechi de ii, din Bucovina, cusute manual, care costa intre 200 RON - 600 RON, veste traditionale, la 300 RON si la 600 RON, opinci de piele, la 80 RON, costume populare din Bucovina, ne-a spus Stela Lucaciu din Scheia, jud.
Astfel, micii producatori agricoli vor putea comercializa in pietele din Bucuresti produse de origine animala inregistrate ca fiind traditionale prin derogare de la noile reglementari in domeniu, a declarat ieri un oficial al Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor (ANSVSA), citat de Mediafax.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat ca multe produse eco, comercializate la tarabe sub denumirea "traditionale", sunt de fapt cumparate din piata si vandute de 2-3 ori mai scump. "Producatorii de asa-zise produse traditionale nu vor sa fie fiscalizati si nu pot justifica provenienta marfii.
Candidatul pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est a precizat ca Maramuresul trebuie promovat mai ales ca acest judet are valente traditionale si reprezinta un brand national - de la bisericile de lemn si pana la produsele traditionale.
Amenintarile APT ocolesc sistemele de securitate traditionale si fura informatii confidentiale fara sa lase urme. ... Ei se completeaza unul pe celalalt pentru a detecta codul periculos, in paralel cu detectia bazata pe semnaturi si alte metode de cercetare traditionale.
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
traistute traditionale - la 15 RON, botosi din lana barbatesti - la 35 RON, cabat din lana - la 200 RON, cuverturi din lana - intre 300 - 350 RON, ciorapi din lana - la 20 RON, ii traditionale, palarii din paie - la 15 RON, clopuri - la 15 RON si esarfe din lana - la 30 RON.
Intre 20 - 22 iunie vom fi prezenti la targul traditional din Parcul Cismigiu cu obiectele noastre traditionale.
Expozitia se va finaliza cu Licitatia de Valori Traditionale organizata in seara de 27 septembrie, ora 20, la sediul Galeriei de Arta Artmark din str, C.A.
La standul lui Angel gasiti la vanzare obiecte pictate manual cu motive traditionale romanesti. Motivele traditionale sunt culese din toata tara, apoi sunt combinate si reinterpretate in stilul meu.
Alina Grigorov din Giurgiu participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu masti de protectie cu diverse mesaje brodate, dar si cu papusi traditionale care se gasesc la vanzare si pe emag. ... Este produsa de SC Deco Art Papusi Traditionale SRL.
Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Suceava - demonstratie de arta populara - cusaturi traditionale din Bucovina: ... ii (cusatura pe marchizet), braie, sumane , bundite, papusi traditionale, crosete din lana: ... Maramures - cusaturi si impletituri cu motive traditionale din zona Maramuresului:
Incredibile sfaturi ale medicinei traditionale chineze, cu ajutorul carora putem trai peste 100 de ani! Iata cateva sfaturi utile conform medicinei traditionale chinezesti pentru a avea o viata cat mai lunga (de peste 100 de ani!):
Mai mult, inclin sa cred ca Dragnea a fost sfatuit de consultantii israelieni sa exploateze din plin tema familiei traditionale, sa forteze organizarea unui referendum deoarece beneficiaza de mobilizare gratuita din partea bisericii, isi pune adversarii politici in dificultate si polarizeaza dezbaterea pe o tema de pe urma careia are numai de castigat.
Aceasta practica straveche este prin definitie asociata cu vastul univers al medicinei traditionale chinezesti. ... Secretele punctelor si meridianelor Alaturi de Qi Gong, presopunctura, gimnastica pentru copii Tuina, dietoterapia chinezeasca, moxibustia si faimosul Taiji Quan, acupunctura face parte din universul extrem de vast al medicinei traditionale.
ii traditionale - intre 100 - 250 RON, basmale - la 20 RON, 25 RON si 50 RON, basmale colorate - la 20 RON, basmale mari, colorate, din lana - la 50 RON, ii pentru copii -la 100 RON, 120 RON si 150 RON, ii traditionale pentru barbati fete de masa numite in Sighisoara fugatori sau fugare, la 80 de cm sau un metru - la 100 RON si la 60 RON (la 60 de cm).
google-analytics.com