Cautare

2325 de rezultate pentru "tractoru cetate dolj" (4.16 secunde)
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Recent, s-au deschis inca doua magazine PROFI in judetul Dolj, reteaua ajungand sa numere acum 409 de unitati. ... Bailesti, Calafat, Amarastii de Jos, Segarcea, Craiova, Dabuleni, Cetate si Motatei.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Ne adunam cu 15-30 de minute in Cetate la focurile de artificii care sunt speciale, pe muzica, sunt interesante.
Se presupune ca acesti cavaleri din ordinul ioanitilor, au construit aceasta puternica cetate, cu materiale din ,,Mausoleul din Halicarnas", un monument funerar impunator, din marmura, fiind considerat una din cele 7 minuni ale Antichitatii.
google-analytics.com