Cautare

1016 de rezultate pentru "top" (3.02 secunde)
Basescu in schimb, putin mai prost cotat la sfarsit de an de anumite sondaje, dar oricum in top, este presedintele cel mai ciudat si cica jucator de pana acum. ... Dupa ei (in top)...
Nu ma numar printre cei care considera ca lovita de derizoriu tentativa televiziunii nationale de a alcatui un top al primilor 100 de romani. ... Nu este un asemenea top o suma de subiectivitati cu acces la Internet?
Si, sincer, chiar parca nimeni nu se mai intreaba cum este posibil ca intr-o tara in care tata Leana moare de foame, sa existe acei oameni de top. Brusc si dintr-o data de top.
Taylor Swift se regaseste in fruntea unui top nedorit. Avionul privat al vedetei a fost cel mai folosit aparat de zbor in 2022.
Gara de Nord si metrourile din Paris sunt in top 10 locuri cu hoti. Piata central din Benidorm, Spania are cei mai multi hoti de buzunare.
Desi au filmat un videoclip pentru piesa hit Sexy Girl doar in urma cu cateva saptamani, Heaven au deja concert la Londra, sunt numarul 1 in top la unul din cele mai importante radiouri din Cipru si vor filma un show de o saptamana in Malta.
Desi este o femeie frumoasa, vedeta a castigat multe titluri de frumusete, fiind si un top model apreciat de-a lungul timpului, ea a fost mereu solicitata sa pozeze pentru diverse marci, atat romanesti cat si internationale, pentru campanii de imagine!
Pe primul loc intr-un top al principalelor cauze ale accidentelor grave de circulatie inregistrate in primele opt luni ale anului curent se afla viteza excesiva si viteza neadaptata la conditiile de drum.
https://www.antena3.ro/show/romina-vtm-incasari-top-mondial-664029.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ?
Printre elevii care ar fi complici la vanzarea stupefiantelor in licee de top din Capitala se numara fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Directia Nationala Anticoruptie.
Ema Karter, actrita in filmele pentru adulti, a fost din nou prezenta in platoul de la XNS! Blondina a facut un top al potentialilor parteneri de nebunii dintre vedetele masculine autohtone!
Zvonuri in top: Gusa vrea SRI-ul, Oprisan a fugit din tara Deocamdata, felierea cascavalului nu a provocat tensiuni, bucuria infratindu-i pe liberali si pe democrati.
Presedintele Traian Basescu ramane pe primul loc intr-un top al increderii in politicieni, desi, fata de anul trecut, cota de incredere a sefului statului a scazut cu 5,5 procente, de la 37,7% la 32,2%.
Nati Meir sustine ca i-a fost foarte greu sa o convinga pe Monica sa accepte oferta, dar ca tandemul a fost deja format. Monica Columbeanu a terminat cursurile unei facultati de comunicare si este in prezent top-model.
fusese intocmit un top in acest sens. Intre timp, situatia s-a schimbat, in sensul ca sunteti prezentata intr-o alta lumina.
Cei doi principali candidati, Adriean Videanu si Marian Vanghelie, aflati pe ultimele locuri in ordine alfabetica, sunt insa cei care isi disputa primul loc intr-un top al celor mai bogati pretendenti la functia de primar general al Bucurestiului.
Pentru o suma putin mai mare de 1.000 de euro, putini oameni de top din mediul privat ar veni sa lucreze la stat, in functii de decizie, iar majoritatea celor care ajung in aceste pozitii sunt personalitati influente, cu nume greu in mediul politic, care au construit averi in ultimii ani, au cotizat la partid pentru a putea fi promovati in functii publice si care continua sa faca bani buni si pe durata mandatului.
Cel putin 3 universitati, pana in 2014, trebuie sa fie in top 500 2.Un mare spital regional (cu medicina de inalta performanta) 3.Sistem de urgenta regional, cu pompieri, ambulanta si politie 4.Infrastructura rutiera si feroviara modernizata 5.Un aeroport international minim 6.Un centru sportiv polivalent de nivel international in fiecare regiune(stadion si sala polivalenta ) 7.Un centru de afaceri regional 8.Un centru cultural de nivel european Capitala regionala Nu va exista o singura capitala a regiunii, cel putin in prima instanta • Pentru dezvoltarea echilibrata, pentru stimularea concurentei si pentru evitarea concentrarii puterii, fiecare regiune va avea multiple centre de interes:
Liberalii mizeaza pe faptul ca organizatia PSD Ilfov nu se afla in topul organizatiilor pesediste, in timp ce PNL Ilfov reprezinta o filiala de top pentru liberali.
Chiar daca remanierea, anticipatele si alte chestiuni specifice puterii revin in top, PSD-ul aflat in transeele opozitiei retine in continuare atentia.
google-analytics.com