Cautare

122 de rezultate pentru "toni" (2.60 secunde)
Iar in ultimii ani, Lorena Sarbu a imbracat celebritati precum Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si nu se opreste aici, caci designerul roman tintește cat mai sus!
Printre vedetele care au purtat tinute semnate de Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Hollywood, se numara Jennifer Lopez, Liz Hurley, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan ,Toni Braxton si multe alte nume cunoscute.
Vestea ca Norman Gimbel s-a stins din viata in casa lui din Montecito, California, a fost data de fiul lui, Toni.
Daca ar fi dupa acuzele aduse de DNA lui Lucian Dinita de la Circulatie (oarece produse alimentare ) si lui Toni Grebla (capre si rochie pentru nevasta), ar trebui sa purcedem de indata la inchiderea tuturor parchetelor din Romania.
Nu e prima data poanta este mai veche si imi aduc aminte, au mai folosit-o Divertisii acum 4-5 ani si imi aduc aminte ca Toni Grecu povetea ca au primit telefoane si o gramada de cereri de la oameni care vroiau sa se inscrie in partid.
Sub comanda lui Toni Petrea, jucatorii vicecampioanei au efectuat primul antrenament din 2022. Constantin Budescu si-a luat ramas-bun de la colegii sai.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1. La finalul partidei, specialistul Ilie Dumitrescu (53 de ani) a analizat prestatia celor doua rivale.
Tanase, Fl. Coman REZERVE: Straton, Sut, Dumiter, Adrian Tanasa, Ianis Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Oaida, S. Serban ANTRENOR: Toni Petrea
FCSB s-a impus cu 3-0 in deplasarea cu Academic Clinceni, din etapa a 25-a, iar Mihai Pintilii a fost din nou pe banca ros-albastrilor, in lipsa lui Toni Petrea, care are COVID.
Ilie Poenaru (45 de ani), liber de contract in acest moment dupa ce a reziliat cu Gaz Metan Medias, din cauza problemelor financiare, a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB.
Popescu - Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe - Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu Rezerve: Tarnovanu, Fl. Coman, M. Tanasa, A. Burlacu, Keseru Antrenor: Toni Petrea
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la FCSB, 2-0, iar oltenii s-au apropiat la 4 puncte de locul 2, ocupat de formatia antrenata de Toni Petrea.
Superliga, etapa a 13-a FC U Craiova - Chindia Targoviste 0-1 (0-0) A marcat: Popadiuc 64 Echipele de start: FCU Craiova 1948:
Absolvent al Liceului George Enescu din Bucuresti, sub indrumarea renumitilor profesori tambalisti Mitica Marinescu-Ciuciu, Toni Iordache si Marin Ulei, valorosul instrumentist Giani Lincan a fost membru al Orchestrei de Stat Doina Armatei si al Ansamblului Ciocarlia, sub bagheta unor apreciati dirjori ca George Vancu sau Marian Cioca.
Prefectul Capitalei, Toni Grebla, spune ca toate muncipalitatile, inclusiv Bucurestiul, au la dispozitie fonduri europene pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, dar ca acestia raman necheltuiti an de an.
In locul lui Edi Iordanescu, la FCSB a fost instalat Toni Petrea ca antrenor, tehnicianul care a stat pe banca ros-albastrilor si in trecut.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
Jucatorii aflati la final de contract, cu exceptia lui Florin Achim, au plecat de sub comanda lui Toni Petrea. Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
google-analytics.com