Cautare

20835 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs baia mare" (4.31 secunde)
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Manifestarea pare a se fi bucurat de un succes deosebit in randurile juniorilor, din moment ce s-au adunat in numar mult mai mare decat la precedentele incercari de a-i uni pe toti la un loc.
Primul ministru a vorbit in fata a catorva sute de localnici, adunati in sala mare a Casei de Cultura, despre modelul pozitiv pe care il ofera perseverenta si insistenta lui Ionel Chirita, un primar pentru care harsovenii "ar trebui sa se felicite".
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Recentele critici ale presedintelui Traian Basescu la adresa PDL, despre care a spus ca e pe cale sa se bolsevizeze din cauza sistemului de vot adoptat pentru congresul din iulie, pare sa fi dat startul unui concurs de metafore in principalul partid de guvernamant.
Iantu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultura generala despre Romania.
"I donat know" este cel mai recent single al cantaretului, in care artistul are mare incredere si cu care a si participat, de altfel, pe 13 februarie, la preselectiile pentru concursul Eurovision, organizate la sediul TVR din Bucuresti.
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
In cadrul unui eveniment public organizat in Piata George Enescu din Bucuresti, cei 10 bucatari profesionisti, selectati in etapele preliminare au facut dovada maiestriei culinare, preparand in concurs un antreu, fel principal si desert.
37/2009. ... Nu m-am gandit daca o sa ma prezint la concurs, am vreme sa ma gandesc", a declarat Traian Iana. ... O sa ma gandesc daca voi participa la concurs, dar probabil ca ma voi inscrie", a spus Ilie.
Nemultumirile sunt in mare parte motivate, dupa cum sustin directorii de unitati scolare doljene. ... Si cum orice evaluare poate fi contestata, Lelioara Nicola si-a amintit luna trecuta ca a obtinut, in urma cu doi ani, un calificativ care nu-i aduce mare fala si a contestat in instanta evaluarea primita.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu". ... Astfel, pe blogul personal, Dan Voiculescu a lansat un concurs cu tema: "Cea mai mare minciuna a lui Pinocchio".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Am un bussines de condus, clienti externi cu care colaborez deci un numar mare de deplasari in afara tarii iar la asta adaug agenda zilnica cu intalniri, consultatii, aparitii media,evenimente etc.
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania: ... Patrice Lespagnol, unul dintre cei mai discreti manageri din retail, si-a inceput in forta mandatul la conducerea Carrefour Romania, al treilea mare retailer de pe piata:
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Alegerile pentru Primaria Baia Mare s-au desfasurat sub semnul acuzatiilor de mita electorala. CV-urile candidatilor nu au convins nici un sfert din alegatori sa mearga la vot, dar rezultatul scrutinului constituie un barometru pentru marile infruntari din 2012.
google-analytics.com