Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (6.57 secunde)
Ca o tesatura din care, oricat va incerca, nu va putea scapa. Oricat de mult s-ar refugia in tenis... Bine ai venit in sefe, CTP. Si la multi ani!'
Oriflame CSR Incepand cu ianuarie 2011, Oriflame este sponsorul cosmetic oficial al Asociatiei de Tenis Feminin WTA. Prin aceasta actiune, Oriflame sprijina valorile pe care acest sport le reprezinta:
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Baza sportiva va avea doua stadioane de fotbal cu o lungime de peste o suta de metri fiecare, dotate cu nocturna, unul cu gazon din iarba, altul cu gazon sintetic, si doua terenuri de tenis de camp.
Oricum eu faceam sport, mergeam de trei ori pe saptamana la tenis. A fost o prostie ce am facut”, povestea Simona Gherghe, la vremea respectiva.
Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 8, a fost eliminata ieri, in turul doi al probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelanda), dotat cu premii in valoare totala de 220.000 de dolari.
Tenismana romana a obtinut ieri o victorie fabuloasa la Australian Open, eliminand-o inca din turul inaugural pe australianca Samantha Stosur, castigatoarea US Open in 2011 Romanca Sorana Cirstea, locul 59 WTA, a invins-o ieri pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numarul 6 si pozitia a cincea in clasamentul mondial, si s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.
Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu (nr. 31) s-a calificat ieri in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 6-4, 6-1 in fata frantuzoaicei Pauline Parmentier.
de Ruxandra Dragomir, presedinta Federatiei Romane de Tenis. Fosta tenismana i-a inmanat proaspatului castigator de la Melbourne un trofeu de excelenta.
Jucatoarele romane de tenis Sorana Carstea si Simona Halep au avut evolutii peste asteptari in turul inaugural al turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari.
Ilie Nastase, fostul mare jucator de tenis roman, a explicat declaratiile facute la inceputul acestei saptamani in presa din Italia, in cotidianul La Stampa, referitoare la etnia sa roma, precizand ca i-a ironizat doar pe peninsulari si nu a afirmat niciodata ca ar fi tigan.
Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat, ieri, in optimile de finala ale turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari.
Steaua a vrut, s-a zbatut, dar a aratat ca o echipa care s-a antrenat prin baloane pentru tenis si care a facut naveta intre tot felul de puncte turistice ale Bucurestiului.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune"
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
google-analytics.com