Cautare

26748 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (8.88 secunde)
CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
El crede, in continuare, ca exista sute de mii de inregistrari privind OZN-urile, care sunt inca detinute de diverse compartimente ale guvernului american, ca si de alte guverne.
, o sesizare din partea societatii Rado Prest SRL din Constanta, care detine Radio Litoral, referitoare la postul de televiziune CTV. Prin aceasta sesizare, semnatarul - Mihai Bobe (foto), atragea atentia ca CTV "inca din luna martie nu mai emite decat documentare, fara nici o grila de programe".
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News. ... Emil Jascau, directorul postului, a spus ca Vox News va fi "o televiziune sociala si de stiri", care se va lansa spre sfarsitul anului.
'Ziua Mondiala a Televiziunii marcheaza data la care, in anul 1996, pe 21 noiembrie, a avut loc, sub egida Natiunilor Unite, primul Forum Mondial al Televiziunii (aceasta zi a fost proclamata prin Rezolutia nr.51/205 a Adunarii Generale a ONU din 17.XII.1996).
Jurnalistul Adelin Petrisor a revenit in televiziune pe 1 septembrie 2010, la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008.
Miscarea-surpriza l-a lasat practic pe Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea TV, sa emita de la vechiul sediu din Casa Presei fara ca semnalul sau TV sa mai fie preluat de cablisti.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
Unele probleme aparute in timpul testelor au determinat analistii sa se intrebe daca Google chiar vrea sa continue acest proiect, insa Schmidt a dat asigurari ca grupul va continua sa promoveze serviciul si sa caute parteneri.
Potrivit propunerii PRM, "timpii de antena se asigura in perioada campaniei electorale si in perioada de exercitare a mandatului", iar "accesul parlamentarilor si al alesilor locali la serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune, publice sau private, centrale sau locale, este garantat si gratuit si se realizeaza in cadrul emisiunilor cu caracter politic, talk-show, emisiuni informative sau alte categorii similare".
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum. ... Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete. ... Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile:
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
Daca joi atacul a fost indirect, vineri atacul a fost pe fata si Ghita a utilizat o televiziune concurenta pentru a-i strica imaginea celui despre care se stie ca ii este prieten.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com