Cautare

1090 de rezultate pentru "tel contact cablu" (2.59 secunde)
Este profund incorect ca orice cetatean care plateste o taxa societatii de cablu (...) sa fie obligat sa plateasca din buzunarul propriu pentru un post care, din pacate, nu face altceva decat sa faca propaganda Guvernului si Presedintiei", a spus el.
Corina Dragotescu publica pe IMPACTNEWS articolul NEWS O noapte agitata, cu razboi pe distributie, la cablu.
Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24. Reprezentantii noului post TV au spus ca vor sa se impuna printr-o abordare diferita a evenimentelor, centrata mai mult pe informatie si mai putin pe opinie.
Realitatea Plus este vizibila, momentan, in cateva retele de cablu locale.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... de profil, prin UPC Romania, deservind peste 360.000 de utilizatori Liberty Global este cel mai mare operator de cablu în sistem broadband din afara Statelor Unite, după
Cardul suporta Crossfire fara cablu. Acesta este primul cip high end care suporta Crossfire fara cablu extern, motiv de multumire pentru AMD.
Intrebat de presa daca sunt discutii si cu RCS-RDS, el a spus ca da, avand in vedere ca proiectul 10 TV in care au colaborat echipa sa si operatorul de cablu s-a incheiat amiabil.
Hotararea vine dupa ce si Digi, operatorul de cablu din Ungaria detinut de compania de telecomunicatii romaneasca RCS&RDS, a eliminat, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog si digital televiziunea Discovery Channel, parte integranta a portofoliului Discovery Networks.
Pe langa acel clip (pe care il puteti vedea mai jos), Obama a trimis si o scrisoare prin care spune ca el crede ca nicio companie de cablu sau vreun provider nu ar trebui sa poata limita accesul la internet.
Cum sa transferi pozele din telefon in laptop fara niciun cablu Pe ecranul telefonului veti primi un mesaj cu o adresa pe care trebuie sa o scrieti pe browserul de pe laptop sau PC.
Strat de zapada de peste jumatate de metru si numar foarte mare de turisti la Poiana Brasov Stratul de zapada in Poiana Brasov masoara peste jumatate de metru, duminica fiind inregistrat cel mai mare numar de turisti care au utilizat sistemul de transport pe cablu, respectiv peste 24.000 de treceri prin turnicheti.
"Cel mai mare operator de cablu e monopolist si abuziv" Adrian Sarbu: "Luptam de 2 ani de zile sa ne obtinem un drept constitutional"
Romania lucreaza cu Georgia si cu alte state partenere pentru realizarea unor proiecte strategice majore, o prioritate fiind construirea unui cablu electric intre Romania, Georgia si Azerbaidjan, in cadrul "Coridorului verde de electricitate", a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis.
"Fiber cut" - in cazul in care nu stiti ce inseamna, va pot lamuri baietii de la cablu, de la celalalt capat al firului, cand ii sunati nervosi ca nu va functioneaza internetul:
CORNEL de 39 de ani, toti din Bucuresti, imediat dupa ce au sustras 200 m de cablu telefonic din reteaua subterana dintr-un camin de vizitare situat pe o strada din orasul Pantelimon, jud.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
Potrivit lor, Pamantul este controlat de multa vreme de reprezentantii unor civilizatii extraterestre, care insa se feresc sa intre in contact cu noi deoarece considera ca suntem inca insuficient dezvoltati si trebuie sa ne mai maturizam.
In acest scop, el a fost in contact cu cativa dintre membrii personalului din serviciul activ de intretinere a rachetelor, care s-au aratat dispusi sa declare ce s-a intamplat cu aceasta ocazie, cand 50 de rachete balistice intercontinentale au devenit temporar indisponibile, deoarece baza nu a mai putut lua legatura cu ofiterii de lansare care le controlau.
Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra poate fi benefic, dar cel mai probabil va fi periculos, socant si se va solda cu distrugerea noastra. ... de aceea ea va putea fi anihilata instantaneu la primul contact, conchide Michio Kaku.
Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate. ... El spune ca, impreuna cu extraterestrul cu care era in contact, a mai facut si alte calatorii in interiorul acelor globuri, in diferite regiuni ale Pamantului:
google-analytics.com