Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (2.60 secunde)
Caracalul are un teatru-bijuterie si un festival de teatru, dar nu are suficiente locuri de cazare! ... un mare merit in organizarea Festivalului de Teatru Caracal - ajuns la cea de-a VI-a editie - il are omul de cultura Marius Tuca, prin Miscarea de Rezistenta.
ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! ... aduce la Bucuresti 21 de spectacole de teatru, noua tari participante si sute de artisti.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache a ajuns la cea de-a opta editie. In acest an, la Caracal, Festivalul de Teatru se va desfasura intre 5 si 13 mai, fiind organizat de Asociatia Miscarea de Rezistenta Marius Tuca.
Pentru iubire, trebuie doi (macar) Joaca teatru, scrie si regizeaza. ... Povesteste-ne putin despre ea si despre momentul in care te-ai decis sa te indrepti spre teatru. ... - Ce crezi ca ai face daca nu ai face teatru? ... Unii zic ca, fara asta, nici nu merita sa faci teatru.
Taxi Blues s-a jucat si la Campina Aceeasi sala plina cu spectatori, acelasi teatru de calitate. ... Eu si Virgil ne-am gandit sa continuam seria spectacolelor de teatru si dupa incheierea campaniei electorale, dupa acest succes pe care nici macar noi nu l-am anticipat.
Speram sa se schimbe lucrurile in cinematografie si in teatru. ... - Stiu ca lucrai la o piesa de teatru. - Da, era in lucru o piesa de teatru, dar s-a amanat.
Cinci ani de teatru, cinci ani de intalniri, cinci ani plini de bucuria pe care actul teatral o sadeste adanc in sufletul oamenilor.
"Omul poate trai fara teatru, dar nu poate trai fara mancare" "Mai rau decat moartea si decat boala nu e nimic pe lumea asta. ... Ce ar putea sa-l desparta de teatru?
Poti sa faci teatru foarte bine, poti sa faci film foarte bine sau poti sa le faci pe amandoua - cine are noroc.
Am ajuns la aceasta formula, pentru ca fiind un spectacol lucrat independent, nu am beneficiat de o directiva a unui teatru, ca actorii sa fie disponibilizati pentru rolurile astea. ... Radu Gheorghe - prezentare Actorul de teatru si film Radu Gheorghe s-a nascut pe 16 ianuarie 1951, la Tulcea.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Si nici nu e de mirare avand in vedere ca, pe langa familie si copii, pregateste piese de teatru, joaca in seriale TV, conduce Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti si, cand poate, merge la teatru ca simplu spectator.
- Intr-o epoca precum cea pe care o traim, a construi un teatru inseamna un simbol, o reafirmare a unei identitati, o dorinta si, odata dusa la indeplinire, un ideal atins, a spus Razvan Ioan Dinca, precizand ca in spectacolul Fantoma de la Opera, care a inaugurat aceasta noua sala, este implicata o echipa de 250 de oameni.
Realizat in parteneriat cu Circ & Variete Globus, evenimentul se desfasoara in Parcul Izvor din Capitala, programul fiind sustinut in interiorul unui teatru-cort, o structura special amenajata de organizatori pentru a gazdui evenimentele, iar accesul la spectacole si proiectii este gratuit.
Deoarece in timpul liceului a fost bufonul clasei si al scolii, toata lumea il sfatuia sa dea la teatru. ... Asa s-a facut apropierea de teatru si-asa a ajuns la concluzia ca musai trebuie sa urmeze IATC-ul.
In pragul admiterii se indragosteste de teatru, renunta la presupusa medicina, spre disperarea parintilor, si da la actorie. ... In anul III se retrage din facultate, pentru a sustine un nou examen la teatru.
intemeierea primului teatru profesionist de limba idis, in gradina Pomul Verde din Iasi, de catre artistul, scriitorul, dramaturgul, compozitorul, regizorul, scenograful si directorul de teatru Avram Goldfaden (1840-1908), se mai arata in expunerea de motive.
spectacole de teatru - montari de amploare din repertoriul teatrelor din Capitala si din provincie, dar si spectacole produse de companii independente, concerte de jazz, swing si muzica de promenada, recitaluri, demonstratii, si ateliere sustinute de artisti plastici si mestesugari.
Povestea sfasietoare a Gabrielei Dorgai pare o piesa de teatru pe care fara sa vrea actrita a jucat-o. ... Cu toate acestea, luand tratamentul recomandat de medic, Gabriela a muncit in teatru, retinea foarte repede si bine textele, si asculta orice recomandare regizorala.
Nimic mai simplu - prin teatru.
google-analytics.com