Cautare

107 de rezultate pentru "tablete" (7.66 secunde)
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Google isi deschide magazin online Chiar daca Google e departe de a avea probleme finaciare, intr-o miscare de a ajuta piata de tablete cu Android mai multe surse au confirmat ca va lua partea de comercializare in propriile maini.
Mozilla vrea un design unitar al Firefox pe toate platformele Mozilla a decis sa isi uneasca echipele care lucreaza la dezvoltarea Firefox pentru a oferi utilizatorilor un browser care sa arate cat mai asemanator pe toate platformele - desktop, tablete si smatphone-uri.
Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus in oferta incepand de astazi noile tablete de la Apple, iPad mini si iPad cu ecran Retina.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Si totusi, daca va place ideea unei tablete performante, dar nu vreti sa mai aruncati si voi banii in portofelul care este oricum plin al celor de la Apple, atunci Nexus 10 ar fi alegerea potrivita. ... Asa ca trebuie sa vedeti mai departe de pretul unei tablete.
Iata cateva modele de device-uri ce pot fi transformate din tablete in notebookin invers si care se gasesc pe piata din Romania in acest moment.
Dincolo de telefoane, romanii sunt interesati sa cumpere tablete cat mai performante si televizoare de ultima generatie. ... In clasamentul gadgeturilor, dupa tablete si televizoare, urmeaza cateva produse clasice, precum laptopurile si aparatura audio-video.
3 tablete convertibile de la HP HP nu a prea avut succes cu tabletele normale, din cauza unei concurente extrem de puternice in domeniu si a ofertei proprii mediocre.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. ... Despre Allview Crea in 2004, Allview este brandul autothon de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania.
Portabilitate maxima Seria 3 de tablete PC Prestigio vine cu un ecran capacitiv TFT LCD cu o rezolutie de 800x480, astfel incat sa puteti asculta muzica in drum spre birou, sa va uitati la filme in timpul calatoriei cu avionul, sa stati pe chat cu prietenii sau sa faceti cumparaturi online.
Folosim des, acum, telefoane si tablete, laptopuri insa tot exista cateva intrebari pe care ni le punem, referitoare la aceste gadgeturi.
- ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Lumina de la tablete si terapia anticancer (Autoare : ... Aceasta descoperire readuce in discutie pericolele surselor de lumina nocturna, in special provenita de la tablete si smartphone.
In 1915, reteta a fost modificata si atunci a inceput fabricarea unor tablete continand substanta activa din muschi islandez. ... In functie de necesitate, se administreaza 1-2 tablete de mai multe ori pe zi.
In 1915, reteta a fost modificata si atunci a inceput fabricarea unor tablete continand substanta activa din muschi islandez. ... In functie de necesitate, se administreaza 1-2 tablete de mai multe ori pe zi.
Cum sunt afectati ochii de privitul la calculator sau smartphone Fie ca este vorba de munca sau relaxare, multi oameni petrec o cantitate ridicata de timp, zilnic pe smartphone-uri, laptop-uri sau tablete si, desi tehnologia este o unealta indispensabila omului modern, aceasta are implicatii nocive pentru sanatatea ochilor.
stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc. ... stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.
Romanii care vor sa-si cumpere laptop-uri si tablete pot face acest lucru in a doua etapa a programului rabla pentru electrocasnice care a inceput astazi.
Ce o face speciala fata de celelalte tablete este rezistenta la apa si praf dar si la socuri mecanice daca o scapi de la o inaltime de 1.2 metri.
google-analytics.com