Cautare

30962 de rezultate pentru "str stefan cel mare iasi nr tel" (3.30 secunde)
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 24 septembrie 2011, in jurul orei 01:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Are 5 mp,este la scara 1/100 si se afla expusa in sala mare a telecabinei ce urca Tampa, la complexul hotelier Orizont. ... Dar cel mai important, am gasit la el un plan foarte vechi al orasului, unde sunt amprentele la sol ale cladirilor.
CNSLR Fratia, parter, str. ... Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8. ... CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. ... Str. Episcop Chesarie nr.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
De luni in sir, asistam cu totii la miscari sociale de mare amploare care vizeaza tocmai aceaste valori nationale aflate in pericolul de a fi decimate si eliminate definitiv din circuitul natural al statului roman si al patrimoniului international de valori, prin infestarea si imbolnavirea solului, subsolului si chiar a oamenilor din aceste zone.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani". ... "Sunt un mare cunoscator al acestui oras.
Aeroportul de la Iasi aduce business, dar nu e suficient.
Vizitarea ruinelor orasului Capernaum, orasul cel mai iubit de Mantuitorul Iisus Hristos, unde a facut cele mai multe minuni; ... Stefan si ne inchinam in Biserica ridicata deasupra casei in care s-a nascut Sf. ... - transport cu avionul Bucuresti - Tel Aviv -Bucuresti, compania TAROM;
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor. ... La categoria Cel mai bun film european au fost luate in considerare peste 100 de productii europene.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3.
Acces si program Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. ... Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Acesta se gaseste pe str. Traian, nr.1, si are o suprafata totala de 682 mp, din care suprafata de vanzari este de 447 mp.
google-analytics.com