Cautare

881 de rezultate pentru "stop violenta olimp" (4.43 secunde)
Violenta asupra femeii. ... Desi violenta asupra femeii este nejustificata si de neacceptat, ea este o realitate des intalnita, pe care datele statistice o prezinta la cote alarmante.
Andrei Radu) - Crestinii sunt tinte predilecte, aproape generic simbolice ale Islamismului inteles ca arma militanta, violenta a Islamului, a spus, pentru B1 TV, Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei la Berlin.
Violenta la romani Cred ca asistam, in ultima vreme, la o crestere simtitoare a nelinistii omului de rand fata de siguranta vietii sale de fiecare zi.
Plingerile cu pricina vin pe fondul declaratiilor anterioare ale conducerii colosului siderurgic care daduse asigurari ca nimeni nu va avea de suferit pentru actele de violenta si distrugerile provocate nu cu mult timp in urma la turnul administrativ de pe platforma siderurgica.
Violenta este la ordinea zilei in timpurile noastre. ... Nauciti de atita violenta, cita vad zilnic, pustii isi aleg calea si este ingrozitor faptul ca sint convinsi de faptul ca alegerea lor este una cit se poate de "cool".
Teoretic, toate problemele noastre cu violenta din salile de sport si de pe stadioane au disparut ori, daca nu au facut-o, cu siguranta o vor face in perioada urmatoare.
Numarul cazurilor de violenta in scoli a crescut cu aproximativ 2000 fata de anul precedent. Este vorba de atacul la persoana, violenta sau distrugere de bunuri care apartin unitatilor de invatamant.
Mamaia, Neptun-Olimp si cele unde numarul localnicilor este mare: ... Decontarea prin sistem "easy-payment" de plata a facturii de energie electrica functioneaza non-stop in sediile Citibank din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.
Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Am incheiat paranteza si revin la stop-cadrele relevante din emisiune. Dupa ce l-a facut "scuipat" pe unde a putut, AMP il pupa din nou:
- si sa stergi filmarea asta k numi place cum am iesit...nu aveam freza facuta asta dak vrei sa mai fim prieteni..:p Dispozitivul poate provoca stop cardiac Mihai Florea n-a dorit sa ofere detalii despre aparatul pe care l-a utilizat la "Dragonul Rosu", dar, in functie de capacitatea lui, un dispozitiv de electrosocuri, cu doi electrozi, poate dezvolta o tensiune electrica de peste 10.000 kv in impulsuri!
Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Florin Chirculescu.
Actrita Giliola Motoi a murit, vineri noapte, in urma unui stop cardio-respirator, potrivit adevarul.ro. Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf.
Primele meciuri televizate le-am vazut la un televizor Tesla, care duminica functiona non-stop la Clubul din Port, amenajat in fosta Gara construita aici la sfarsitul secolului al XIX-lea.
El a subliniat ca PNL-ul nu este in situatia de a spune "stop" functionarii Aliantei pentru ca nici nu isi doreste sa spuna "stop", deoarece Alinata Dreptate si Adevar este o constructie la care a participat "cu buna credinta" inca de la constituirea Protocolului Aliantei din 2002-2003".
In conditiile in care ministrul liberal sustine ca "daca anul 2007 a fost anul strategiei energetice, al dezvoltarii si modernizarii pietei energiei, anul 2008 trebuie sa fie anul privatizarii", presedintele PSD apreciaza ca "este obligatoriu pentru noi sa spunem stop privatizarilor din energie pana ne vom lamuri unde stam cu acest subiect".
A doua zi dupa ce motiunea democrat-liberalilor privind taxa auto a trecut de votul senatorilor, PSD ai PC au depus o alta motiune simpla, simple intitulata "Stop degradarii nivelului de trai, stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!".
Pe de alta parte, presedintele PC Buzau a anuntat inceperea, la la nivel national, a programului "Stop abuzurilor; Stop Nedreptatilor!", avand ca obiectiv principal depistarea "deturnarii banilor publici din administratia locala".
Motiunea simpla "Stop degradarii nivelului de trai! Stop iresponsabilitatii din sectorul energetic!", initiata de PSD si PC, a fost adoptata, marti, de Senat, cu 74 de voturi "pentru" si 33 "impotriva".
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Corporatia japoneza Mazda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Geneva noua Mazda3 MPS - varful de gama ultraperformant, alaturi de Mazda3 cu sistemul "i-stop", anunta www.informatiiauto.ro. ... Sistemul "i-stop", ultima "gaselnita" a japonezilor, adauga o noua optiune in gama de modele.
google-analytics.com