Cautare

7669 de rezultate pentru "stirile tv neptun in constanta 02 03 2010" (4.15 secunde)
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Grupul petrolier Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EEPRL), o filiala a companiei Exxon Mobil, au inceput forajul de explorare la sonda Domino -1, prima sonda de explorare in ape de mare adancime din sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza Petrom, intr-un comunicat remis luni Agerpres.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Am semnalat aceasta situatie si administratiei locale si am incercat sa aflam raspunsuri in ceea ce priveste dreptul de superficie, dar si in ce faza se afla imprumutul pentru a pune in siguranta aceasta cladire.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. Oltencele pot parasi ultimul loc daca bat echipa moldoveana, aflata la un punct in fata lor.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
google-analytics.com