Cautare

2887 de rezultate pentru "stirile protv galati tentativa de omor" (7.75 secunde)
PROTV: 10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
Gest INCREDIBIL facut de Gigi Becali din inchisoare.
Tentativa de lovitura de stat din Turcia a esuat, dar undele loviturii se tot propaga inca si e greu de spus acum daca s-a oprit cutremurul sau daca vor urma replici si mai puternice, cu consecinte imprevizibile.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. TUDOR de 19 ani, C. FLORIN de 19 ani si C.
La data de 29.11.2011, in jurul orei 13,30, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie, au depistat in flagrant pe S. Georgia de 37 de ani, din judetul Calarasi si S.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Stirile ProTV: ... A facut chimioterapie si dupa trei ani de zile a reusit sa invinga boala. ... Vedeta nu a lasat deloc sa se vada ca viata a supus-o unei incercari extrem de grele.
Stirile ProTV: ... Vom merge intr-un guvern de coalitie cu PSD;
Stirile ProTV: ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Stirile ProTV: ... Prima victorie in Grupa E Echipa Romaniei, antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei.
Stirile ProTV : ... Desi este o retea de socializare foarte simplu de folosit, exista mici detalii de care unii utilizatori nu tin cont sau pe care nu le stiu.
Stirile ProTV: ... Valentin obisnuia sa organizeze ceremonii de casatorie pentru tinerii crestini, persecutati pe atunci in Imperiul Roman. De aici a venit probabil si reputatia lui de protector al indragostitilor.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: ... Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate. Fundalul Google Doodle confera o atmosfera de sarbatoare, unde nu puteau sa lipseasca coifurile, cadorile si bineinteles tortul.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
SFANTUL ION, sarbatorit pe 7 ianuarie de aproape 2 milioane de romani. Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. Un crunt accident de circulatie le-a retezat drumul prin viata.
google-analytics.com