Cautare

2886 de rezultate pentru "stirile protv galati tentativa de omor" (3.18 secunde)
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. Cat de utile sunt cu adevarat noile asistente personale:
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Click.ro (un articol de Tatiana Solomon) informeaza: Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana. Cazul este anchetat de Parchet. ... "Este un barbat tanar responsabil care are 20 de ani, va raspunde pentru ceea ce a facut si legea isi va urma cursul.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. ... El este acuzat de tentativa de omor si a fost cautat de politie aproape 48 de ore.
La data de 24.04.2011, in jurul orei 14.20, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un parc situat in sectorul 4, doua persoane au fost injunghiate.
La data de 3.06.2011, in jurul orei 22:50, Sectia 15 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 22:45, pe un teren viran situat in apropierea unui complex comercial din sectorul 4, un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Calarasi, a fost injunghiat de un barbat, cu un briceag, in zona pieptului.
La data de 12.06.2011, in jurul orelor 09:00, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost sesizat de catre Sectia 19 Politie, cu privire la o agresiune comisa pe str. ... Gigel de 36 de ani.
La data de 15.09.2011, in jurul orelor 17.00 Sectia 23 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 16:30, D.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Pedeapsa uriasa pentru cei sase interlopi romani, acuzati de tentativa de omor in Mexic. Curtea de Apel Bucuresti le-a majorat pedepsele.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii. Imediat dupa alegerile din iunie, Mircea Toader a fost indepartat de la conducerea partidului, pentru rezultate slabe.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
HotNews.ro Tentativa de lovitura de stat militara din Turcia a esuat: 265 de morti si 1.440 de raniti. / Liderii de la Ankara il acuza pe predicatorul turc Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA, ca ar fi in spatele puciului si vorbesc despre razboi cu Statele Unite.
google-analytics.com