Cautare

54296 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 30 mai 2010 video" (6.79 secunde)
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Iubirea lor a creat unele dintre cele mai frumoase poezii de amor ale literaturii romanesti. ... Desi avea doar 22 de ani, tanara era deja mama a doua fete, fiind casatorita inca de la 14 ani cu profesorul universitar Stefan Micle, mai mare ca ea cu 30 de ani.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Directia Apelor Jiu a emis, in perioada 2000 - 2005, mai multe ordine de compensare de datorii catre diverse societati, incalcand legea, au concluzionat controlorii financiari ai Camerei de Conturi, care au verificat recent activitatea institutiei.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Stirile Pro TV :
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Studiul a fost realizat prin agregarea cifrelor de vanzari directe ale celor mai importante 14 companii din domeniu, regii si publisheri independenti. ... Dupa convulsiile crizei, piata se va reintoarce cu si mai mare avant catre digital", a spus, in octombrie, Octavian Popescu, Managing Director Initiative.
de la 9 Mbps la 35 Mbps, inmultirea conexiunilor Wi-Fi, jumatate din traficul de internet venind de la acestea si cresterea ponderiicontinutului video:
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cei mai impatimiti jucatori s-au dovedit a fi tinerii. De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei (Autoare: ... Cel mai bun film despre Calarasi va fi premiat de autoritatile locale cu 1.500 de lei impozabili.
Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
google-analytics.com