Cautare

3523 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 31 01 2011" (2.66 secunde)
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. ... Dar ce inseamna de fapt acest marcaj.
Nu ma pot uita la "Las rahat". ... Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: „X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro: PRO TV.
Bilantul anului 2011 - perspectiva asupra puterii 2011 nu a fost un an deloc linistit. ... O privire retrospectiva asupra celor mai importante evenimente si evolutii din anul 2011 ne dezvaluie un tablou extrem de complex, care poate fi analizat din unghiuri diferite.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Cresterile salariale vor fi conditionate de reducerea numarului de salariati si raportate la evolutia indicatorilor economici si sociali, iar ministrilor si altor demnitari le va fi interzis sa mai acorde deduceri sau noi sporuri fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Recordul productiei agricole este estimat la circa 20 miliarde de euro de către analistii Raiffeisen.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Incepand de luna viitoare, aproximativ 100 de lucratori necalificati din domeniul turistic vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesionala. Pornind de la ideea ca zona Olteniei are potential turistic foarte mare, neexploatat insa, reprezentantii patronatelor au decis sa sprijine acest domeniu.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
google-analytics.com