Cautare

62700 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (5.72 secunde)
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Senatorul Laurentiu Florian Coca l-a interpelat pe Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. ... Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Peste 4,3 milioane de dolari premii totale pentru romani.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Economia Romaniei va creste cu 1,5% in acest an si cu 4,4% in 2012. Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. o asistenta care a incercat sa ajute ar fi suferit arsuri pe 40% din corp.
Mariustuca.ro / Un copil care a facut rujeola are sistemul imun slabit timp de 3 ani (Autoare:
Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Otrava pe care o mancam ! Sute de boli produse de bacteriile,virusurile si substantele chimice din alimente (Autoare:
"Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012. ... Gandul) Iata cum arata calendarul la care trebuie platite darile catre stat in 2012. Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
Virusuri de la animale care ucid oameni Intre 1940 si 2004, au aparut 154 de noi boli virale Sursa: ... Intre 1940 si 2004, au fost descoperite 154 de noi boli virale, majoritatea transmise prin contactul dintre om si animal, avertizeaza Le Figaro intr-un amplu articol publicat in editie online.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
google-analytics.com