Cautare

5411 de rezultate pentru "stiri constanta" (3.49 secunde)
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
Constanta si-a votat masiv marinarul In Constanta, in lupta pentru castigarea fotoliului de la Cotroceni, castig de cauza a avut, cum era de asteptat, tinand cont de faptul ca a fost marinar, candidatul Aliantei PNL-PD, Traian Basescu.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Cu toate ca democratii au putut rasufla linistiti in aceste saptamani, ba chiar trag sperante ca eventualele alegeri anticipate ii vor gasi tot pe functii si vor ramane si pe mai departe "ancorati" in problemele institutionale din Constanta, pentru Narciz Amza viitorul nu suna tocmai cumsecade.
Dar, pe langa prezenta in mijlocul tinerilor preocupati de administratie si politica, venirea lui Orban in judetul Constanta a fost structurata astfel incat acesta sa se intalneasca si cu anumiti colegi liberali.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
In cadrul unei conferinte sustinuta, ieri, prefectul a aratat ca in cateva luni vor fi semnate contractele pentru construirea soselei de centura a municipiului Constanta, a portiunii din Autostrada Soarelui care leaga Cernavoda de Constanta si a Spitalului Regional Constanta.
google-analytics.com