Cautare

550 de rezultate pentru "stet ana" (2.62 secunde)
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
De ziua mea pentru Ana! ... Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine. Am auzit de Ana de la alt copil minunat:
"In momentul in care am mers la banca sa ne achitam rata lunara, ni s-a pus sub nas un formular, pe care sa il semnam, si ne-au solicitat sa le comunicam apartenenta politica, pe motiv ca li se cere acest lucru pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor", a povestit Ana D., din Craiova, o clienta a bancii.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Primarul liberal al comunei Supur, Vasile stet, s-a inscris in PSD in 8 decembrie, iar primarul Santaului, Gheorghe Mihalca, a facut acelasi lucru ieri.
sa se adreseze Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului sau sa actioneze in instanta IFN-ul respectiv", a precizat purtatorul de cuvant al BNR, Mugur Stet.
neseriozitate, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al BNR, Mugur Stet. Liberalizarea contului de capital ar trebui amanata Si masura prin care vor fi eliminate restrictiile pentru cumpararea de valuta de catre firmele romanesti, luata de BNR, ii nemultumeste pe exportatori.
In opinia lui Mugur Stet, purtator de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), avand experienta Caritas sau SAFI, romanii ar trebui sa nu fie naivi si sa nu se lase prostiti de astfel de scheme.
Discutiile vor fi moderate de publicistul Vartan Arachelian, la dezbatere urmand sa mai fie prezenti Ionut Costea, presedintele Raiffeisen-Banca pentru Locuinte, Mugur Stet, purtator de cuvant al BNR, Calin Georgescu, reprezentantul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare in Romania, Dragos Seuleanu, vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mike Costache, director social al AutoItalia Group si Marius Petrescu, strategic partnership manager Connex Vodafone Romania.
Pe de alta parte, durata pe care semnezi este si ea un termen contractual care se poate negocia“, a declarat, potrivit www.creditimobiliar.ro, Mugur Stet, purtatorul de cuvânt al BNR.
Acestora, purtatorul de cuvint al BNR, Mugur stet, le-a raspuns, contrazicindu-i: "Pe cei care inca cred ca BNR nu si-a atins obiectivele prin ultima interventie trebuie sa-i contrazic si sa le spun ca obiectivul de mentinere a rezervei valutare la un nivel optim a fost atins.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana, Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, Alexandru Paleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
google-analytics.com