Cautare

4997 de rezultate pentru "simion ion braiesti buzau" (4.30 secunde)
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau. ... Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
In linii mari, provocarea lansata de George Simion le-a creat frisoane celor mai importanti reprezentanti ai stabilitatii politice de la Bucuresti. ... Despre George Simion au inceput sa circule fel de fel de insinuari. ... Este adevarat, George Simion s-a remarcat prin cateva gesturi extreme.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
De altfel, vicepresedintele PSD Galati, Simion Stefan, sustine si ca materialele didactice, desi au fost comandate si platite, nu au ajuns la scoli, iar mobilierul scolar este depozitat in alte locuri decit unitatile de invatamint.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
Razvan Simion nu a precizat inca daca a divortat sa nu deja de Diana.
Parchetul General s-a autosesizat in cazul agresiunii lui George Simion din plenul Parlamentului. ... In paralel, ministrul Virgil Popescu il ameninta pe Simion cu plangere penala, ba chiar a cerut filmarea integrala din Parlament, pentru a avea dovezi.
Simion plecase; ... M-am intrebat de multe ori care a fost simbolistica gestului lui Simion de a sta in varful stalpului. ... Terestrii nostri sfinti autohtoni contemporani au luat si ei modelul Sfantului Simion Stalpnicul.
Simion: Avem o Constitutie care trebuie respectata si nu e mai prejos decat UE Simion: Este un atac la statul de drept si la Constitutia Romaniei Simion:
George Simion acuza coalitia ca incearca sa cenzureze AUR. Simion si deputatii AUR au dat buzna in biroul lui Marcel Ciolacu. In lipsa lui Ciolacu, Simion s-a certat si amenintat pe holurile Parlamentului cu Alfred Simonis.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
google-analytics.com