Cautare

124 de rezultate pentru "silvia palade" (6.14 secunde)
Cum spunea colegul lui George Emil Palade, Domnule, cauta-ti Profesorul. Eu l-am cautat si l-am gasit, spre norocul meu. Educatia primara de unde o ai:
Din punctul de vedere al celor care au luat cuvintul, Guvernul Tariceanu a reactionat destul de greoi in sensul combaterii acestei situatii. "Pina la urma semnalele trase de noi au fost receptionate de Guvern", a spus si Traian Palade.
Dumitru Laurentiu Andrei, Director general adjunct Ministerul Finantelor Publice, Constantin Barbu, Director Asociatia Romana a Bancilor, Radu Negrea, Secretar general Asociatia Romana a Bancilor, Romulus Palade, Consilier Banca Nationala a Romaniei, Radu Constantin Ragea, Subsecretar de stat Ministerul Justitiei, Lucia Sanda Stoenescu, Consilier Banca Nationala a Romaniei.
Interesant este ca, potrivit presei "pupinbasiste", ca sa folosesc o expresie draga "tonomatelor", emisiunea lui Tociu si Palade a fost stopata abia in momentul in care sediul postului a fost luat cu asalt de inspectorii ANAF-ului si ai Garzii Financiare.
Interesant este ca, potrivit presei "pupinbasiste", ca sa folosesc o expresie draga "tonomatelor", emisiunea lui Tociu si Palade a fost stopata abia in momentul in care sediul postului a fost luat cu asalt de inspectorii ANAF-ului si ai Garzii Financiare.
- George Emil Palade, (1912-2008), din Iasi, biolog, laureat al premiului Nobel in 1947, pentru fiziologie si medicina. Exista si doua exceptiii care confirma regula:
Octavian Palade) Astazi va spunem care au fost originile satelitului natural al Terrei - Luna. Istoria singurului nostru satelit natural este mai violenta decat ne-am astepta.
George Emil Palade, Elie Wiesel, Herta Muller si Stefan Hell sunt laureatii Permiului Nobel, care au adus cinste si faima Romaniei, care ne-au facut mandri ca apartinem acestui spatiu geografic cu o spiritualitate multimilenara.
(Cei care au parasit tara au reusit, ca de exemplu Palade sau marii artisti lirici sau instrumentali). Aceasta scara si ierarhizare stramba a valorilor functioneaza si azi.
In loc sa avem atitudini responsabile si cuvinte bine gandite am avut cuplul de comici Tociu si Palade. Oamenii se uita si judeca.
Sorinel Copilul de Aur si bronzata Monica Merisan in rolurile principale, dar si cu "participarea extraordinara" a lui Jean de la Craiova, pe langa nume sonore ca Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade..
Asa am uitat sa-i cinstim pe cei care au trait pentru noi - vezi cazul lui George Emil Palade, singurul roman care a obtinut premiul Nobel si care a murit zilele trecute iar romanilor aproape ca nu le-a pasat - ceea ce spune foarte multe despre ceea ce ar trebui sa ne defineasca.
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
Gheorghe Moldoveanu (presedinte), Stelian Nicolae Fronescu (Primaria Constanta), Mugur Florin Voinescu, Liviu Dan Bleau (CJC), Dumitru Cornel (MFP), Ion Jercan (MTCT), Silvia Popeanga (MTCT), Dan Baciu (MTCT), Ion Selaru (MTCT), Eugen Marius Oprean (Asociatia Patronala din Romania) si Petre Costel (FNSPR).
Silvia Stoicescu, seful sectiei Neonatologie din cadrul Maternitatii “Polizu“ (foto medalion). Prin urmare, timp de un an, conf. Stoicescu a efectuat un studiu in cadrul maternitatii, dupa care a tras concluziile:
Jeje, selaru, Popenaga si Banciu, instrumente de lucru, in mainile lui Moldoveanu Astfel, Ion Jercan (fost director in MCTC si artizanul unor tunuri de zeci de milioane de dolari in dauna companiilor romanesti de navigatie), Ion selaru, Silvia Popenaga si Dan Banciu, toti reprezentanti ai Ministerului de resort, nu erau decat niste instrumente de vot la ordinul lui Moldoveanu, respectiv al lui Mitrea.
Necesitatea unei campanii de informare atat in plan intern, cat si extern a fost punctata si de Silvia Ciornei, senator conservator.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
Partidul Conservator i-a selectat pe senatorul Silvia Ciornei si pe deputatul Dumitru Becsenescu, care sunt si membri ai Comisiei de integrare europeana.
La standul acesteia, gasiti si tablouri mici (acuarele) pictate de Silvia Cotiu - la 35 RON (bucata).
google-analytics.com