Cautare

57583 de rezultate pentru "sepci pentru barbati" (4.15 secunde)
Organizati ca la carte, cu pancarte, panouri, sepci, tricouri si chestionare, tinerii PC-isti au ajuns inca dinainte de ora 11, in Piata Tomis III.
Potrivit unui calcul simplu, senatorul Onaca a ajuns sa parcurga zilnic peste 150 de kilometri in tot judetul, pentru a vorbi cu alegatorii sau pentru a asista la lansarea vreunui candidat PD-L.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Directorul CURS, Catatlin Augustin Stoia, a facut, pentru DeCe News, o radiografie a campaniei electorale. De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare.
Toata pripeala inlocuirii presedintilor camerelor, a aducerii grabite a lui Antonescu la sefia Senatului, de unde sa poata fi apoi trimis intr-un interimat inutil si contraproductiv la Cotroceni, a fost maximum de instrumentatie pentru USL.
Ii injuri pe bulgari ca ne fura turistii, pe unguri ca-s iredentisti, pe evrei pentru orice. ... Si arunci cu tricouri, sepci si jachete in toparlani. ... " Pentru Nelutu l-a m-ai mare, sa fi sanatos, cu pretenie X".
Ii injuri pe bulgari ca ne fura turistii, pe unguri ca-s iredentisti, pe evrei pentru orice. ... Si arunci cu tricouri, sepci si jachete in toparlani. ... " Pentru Nelutu l-a m-ai mare, sa fi sanatos, cu pretenie X".
De la computere si accesoriile de rigoare, pana la jeansi, brichete, mingi de cauciuc, sepci, foarte multa incaltaminte (pentru toate varstele), cosmetice si tampoane igienice pentru femei, toate marfurile contrafacute au adus, drept "cadou" dosare penale pentru cei care s-au ocupat de introducerea acestora in tara.
Aspiranta la un post de europarlamentar a fost insotita de mai multi tineri cu sepci care aduceau la culoare cu cea preferata de primarul Constantei, Radu Mazare, atunci cand vine vorba de "lupta electorala", dar si tricouri "marca" EBA, semnul electoral al candidatei.
Campania de informare si de publicitate pentru Programul Sapard “Daca stii, ai!“ cuprinde si actiunea de diseminare a informatiilor, sustinuta prin organizarea unui circuit informativ cu ajutorul unor caravane care vor ajunge in toate regiunile de dezvoltare ale tarii.
Probabil ca la loje se oferea si ceva de mancare pentru ca de baut chiar nu mai era nevoie!
Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi. Hanorace, sepci, pantaloni scurti si, nu in ultimul rand, tenisi cu platforma ascunsa...
Au fost organizate standuri de promovare dedicate asociatiilor de pescari, operatorilor economici din domeniul piscicol si turistic, dar si pentru mesterii populari.
Mai profitabil e sa faci sepci, tricouri si jachete cu numele tau. Daca are mitocanul pe umeras numele tau, poti scoate un vot.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a dat vineri la ora 10.00 startul in campania electorala pentru Parlamentul European, fiind in fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care au plecat din centrul Sucevei spre Vest.
Primarul orasului Harsova, Ionel Chirita, fusese anterior acuzat ca foloseste aparatura IT, telefoanele si masinile primariei pentru campania electorala a PNL-ului. ... sepci, tricouri, pliante.
Au fost gasite astfel 5100 sepci din fas inscriptionate Real Madrid, AC Milan, Juventus, Chelsea, Internationale si Barcelona si 870 mingi de fotbal din piele, inscriptionate Fifa World Cup Germany 2006.
Ce mai gasiti la standul lui Florin Spiridon de la Universitate - sepci din blana de oaie - la 100 RON - caciuli din cojoc - la 55 RON - basc din nurca - la 220 RON Mai multe detalii despre caciulile din blana, manusile, hainele de piele, cojoacele pentru copii si adulti, dar si bunditele din blana puteti afla sunand la nr.
Una dintre categoriile de persoane care il lauda e reprezentata de sportivi sau, in general, de persoanele care desfasoara activitati fizice in care doresc sa se perfectioneze, deoarece este o planta renumita pentru ca mareste performantele fizice, fiind un tonic general.
Din start, trebuie sa mentionez ca tot ce scriu, este valabil si pentru VICEVERSA, anume pentru un barbat care cauta o femeie cu care sa rezoneze spiritual.
google-analytics.com