Cautare

20561 de rezultate pentru "sebastioano basile in romania" (2.99 secunde)
Romania a renascut din propria-i cenusa! Victorie de vis in fata Ungariei: 21-17 Romania a avut o seara magica si a invins Ungaria cu 21-17 in al patrulea meci din grupa D. ... Mondialul se prezinta insa deja altfel pentru Romania. Romania - Ungaria, Novi Sad, episodul doi!
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze. Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa.
Revista "Dilema Veche" a publicat in penultimul ei numar o ancheta in care mai multi colaboratori au fost solicitati sa raspunda acestei intrebari: "Ce va place si ce nu va place la Romania?" Ancheta si-a propus, ni se explica, un experiment:
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Intr-un cuvant, au intervenit decisiv in mersul economiei.
Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea. Nu va fi pusa aceasta resursa in pericol? ... Pentru ca o decizie gresita se poate rasfrange negativ in alte locuri. ... Exemplul Californiei este graitor in acest sens:
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
- In cursul verii toride din punct de vedere politic pe care am traversat-o ati spus ca aceste evenimente ar putea "dauna imaginii Romaniei".
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Cu prilejul prezentei sale in judetul Constanta Excelenta Sa dr. Eldar Hasanov, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Azerbaidjan la Bucuresti a facut ieri o vizita si la redactia cotidianului "Replica" de Constanta, ocazie cu care distinsul diplomat azer a acordat publicatiei noastre, in exclusivitate un interviu:
Academicieni, cercetatori, asiguratori interni si internationali, producatori, oficiali ai Bancii Mondiale si ai ministerului de resort au dezbatut problema agriculturii românesti, în ceea ce priveste gestionarea riscurilor catastrofale, pricinuite de schimbarile climatice. Seceta si inundatiile distrug anual în România mii de hectare cultivate, astfel ca hrana asigurata din surse interne se diminueaza.
Dupa ce a muncit in strainatate, un doljean primeste somaj in Romania. ... Potrivit legislatiei in vigoare, somerii straini sau romani indemnizati in statele UE pot veni sa-si caute un job in Romania fara sa-si piarda ajutorul.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3. Prima victorie in Grupa E Echipa Romaniei, antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei.
La multi ani, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - pagina oficiala! In aceasta zi frumoasa, practic de primavara, se implinesc 8 decenii de viata pentru organizatia centrala, reprezentativa, a evreilor din Romania - Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
google-analytics.com