Cautare

1745 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in timisoara" (3.77 secunde)
Vremurile in care detectivii particulari spionau infidelitatile partenerului de viata au apus. Pe vreme de criza, detectivii sunt la mare cautare in randul corporatiilor si a companiilor, sustin reprezentantii Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (ANDR).
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Veniturile din activitati economice obtinute de cultele religioase vor fi scutite de impozit, incepand de la 1 ianuarie 2008, in cazul utilizarii pentru o gama mai larga de activitati decat in prezent, Fiscul redefinind insa conceptul de actiuni caritabile, prin modificarile aduse Codului Fiscal.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
Pana acum de aceasta gratuitate beneficiau doar cei cu varsta pana in 26 de ani. In lege exista un articol prin care doar studentii cu varsta de pana la 26 de ani pot beneficia de reduceri la transport.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... "Experienta mistica a luminii in religiile orientale si in crestinismul ortodox" si "Romania, semne ale credintei".
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. Vezi cum arata portiunile cu asfalt ca in palma! Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Gafencu insista asupra rolului esential pe care il are medicul de familie in depistarea la copil a bolii de rinichi in faze incipiente.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. Sase ore pentru o calatorie intre doua burguri europene aflate in realitate in universuri uimitor de indepartate. Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena?
Cat va costa un astfel de curs Romania are nevoie de aproximativ 50.000 de specialisti IT, sustine Asociatia Profesionistilor in Afaceri. ... In paralel, s-au dezvoltat puternic scolile de IT, unde se inscriu zeci de persoane, care vor sa-si schimbe meseria.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
google-analytics.com