Cautare

22261 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (5.29 secunde)
(...) Povestea lui Carlan sugereaza ca a fost mai degraba o lovitura de stat condusa de cel care i-a urmat lui Ceausescu, Ion Iliescu".
(...) Povestea lui Carlan sugereaza ca a fost mai degraba o lovitura de stat condusa de cel care i-a urmat lui Ceausescu, Ion Iliescu".
Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva. ... Dar asa e tipul lui. ... Sunt deciziile lui.
Primul episod a avut loc in vara lui 2004, dupa locale. ... Insa a avut grija sa arunce pisica in curtea lui Mircea Geoana, care pierduse din primul tur in fata lui Traian Basescu.
Premiul special pentru teatru de papusi si marionete i-a fost revenit lui Liviu Berehoi, de la Teatrul Tandarica din Bucuresti.
Acest ultim for, condus de controversatul Doru Giugula, avocatul lui Nati Meir, va fi cel care va decide daca apropiatul lui Ion Iliescu va zbura definitiv din PSD sau nu.
Poate merita sa ne reamintim ideea lui Louis Althusser, un filosof francez care ne spune: ... Romania a salvat Ungaria de comunism si de terorismul cultural al lui Lukacs intrand cu armata in Ungaria, ocupand Budapesta si alungand guvernul bolsevic al lui Bela Kun.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil (Continuare) O alta posibila lovitura de stat, fatala pentru Erdogan Sinteza: ... Credeti ca nu va putea islamiza, cu fideli de-ai lui, armata turca?
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Suspendarea Constitutiei de catre Evren, atrocitatile comise de armata si reformele economice artificiale introduse prin intermediul FMI, au lasat urme adanci in personalitatea lui Erdogan. ... Insa economia n-a fost singura preocupare a lui Erdogan.
Rasturnare spectaculoasa de situatie intervenita in cazul nominalizarii lui Varujan Vosganian pentru postul de comisar european al Romaniei la Buxelles.
Cea mai asteptata decizie in acest sens este cea a lui Radu Mazare, care trebuie sa se hotarasca pana in aceasta seara daca va candida sau nu la vicepresedintia PSD.
Surpriza a venit din partea lui Titus Corlateanu, care l-a invins pe Miron Mitrea in cursa pentru postul de secretar general al partidului.
Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a lui Cosmin Popescu, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii.
Chiar daca nu a fost prezent la aniversarea de marti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a daruit lui Mircea Geoana un album despre arhitectul Gaudi, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD.
In presa scrisa si cea online circula un text sub diferite forme si titulaturi - cel mai adesea "Reteaua lui Cozmanca", si care in esenta se refera la acelasi subiect:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
google-analytics.com