Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (4.24 secunde)
Urmand aceasta logica, este mai mult ca sigur faptul ca Parchetul General va descoperi, peste cateva saptamani, ca nu exista nici un indiciu care sa-i permita inceperea vreunei anchete penale in scandalul biletelelor.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
"Olandezii n-au spus deocamdata nimic", a mai declarat Mircea Basescu, facand referire la "scandalul" produs de "investigatiile" lui Mugur Ciuvica, insa "astept din clipa in clipa sa imi soseasca vreo hartie prin care sa fiu anuntat ca sunt dat afara", afirma Mircea Basescu.
Scandalul a culminat cu parasirea salii de catre democrati, enervati de respingerea propunerii facute de partid pentru un reprezentant al consiliului la societatea de drumuri. Scandalul a pornit inca de la inceputul sedintei, cand liberalii au votat impotriva a trei propuneri facute de democrati.
Fostul secretar de stat in MEC Ionel Mantog il acuza, in fata Comisiei parlamentare de ancheta, pe fostul ministru Codrut Seres, sustinand ca vrea sa-l scoata "tap ispasitor" in scandalul "pietei energetice".
Un alt lider PLD, Valeriu Stoica, a fost acuzat de Gusa ca ar fi implicat in scandalul adoptiilor ilegale de copii si al banilor de la FPS directionati catre apropiati in perioada in care era ministru, precum si in falimentarea Bancii Internationale a Religiilor.
La randul sau, vicepresedintele PNL Crin Antonescu este de parere ca remanierea Cabinetului Tariceanu II este o solutie care trebuie discutata in forul de conducere al PNL cat mai curand, liderul liberal declarandu-se dezamagit de modul in care premierul a gestionat scandalul Remes.
Scandalul Remes, o problema pentru PNL, dar care nu justifica remanierea Revenind la caracterul artificial al problemei remanierii, acesta a fost sesizat si de premierul Tariceanu.
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
Necula a preluat conducerea interimara a Municipalei, dar scandalul abia acum incepe. ... "Daca nu le va conveni atitudinea mea, probabil ca voi fi dat afara" Evident ca scandalul a stanit si orgoliile celor trei grupari din PD-L Galati:
„Oameni de nimic“ Scandalul de la Colonesti a inceput din cauza marsului pornit prin comuna de reprezentantii PSD, iar in centrul atentiei s-a aflat fostul primar din Colonesti, Nicolae Stan, zis „Bula“, actual deputat. ... Nicolae Stan spune insa ca membrii PSD au inceput scandalul.
De aici a pornit scandalul si zvonurile: ... Vineri dimineata, la sediul asociatiei a izbucnit din nou scandalul: directorul Teodor Nuta a fost luat pe sus de tabara Panait, care i-a fluturat pe sub nas hotararea irevocabila a instantei.
Elena Udrea afirma ca liderul PSD Mircea Geoana pare penibil in incercarea de a gasi o modalitate de a iesi din scandalul din coalitie. ... Ca acum cauta sa iasa din scandalul pe care l-au provocat si sa gaseasca un tap ispasitor este problema lor.
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
" Este evident ca tot scandalul a fost provocat de americani. Care urmaresc doua scopuri: sa controleze ei comertul cu arme si sa arate adevarata fata a lui Traian Basescu, de mafiot fara scrupule, care e capabil sa vanda arme chiar si unor grupari teroriste", a declarat Vadim.
A fost implicat in toate marile scandaluri postdecembriste, incepand de la scandalul Apartamentul (a solicitat si a primit ca ministru al Transporturilor o locuinta de protocol, desi detinea in proprietate un apartament la Constanta, pe care l-a donat fictiv parintilor sai) si pana la scandalul Flota, fiind principalul vinovat, ca secretar de stat si ministru al Transporturilor, pentru ca Romania a ramas fara flota comerciala, prejudiciul cauzat fiind estimat la 300 milioane de dolari.
Episoade precum candidatura EBA, scandalul Ridzi, scandalul Udrea i-au redus drastic popularitatea lui Basescu. Izolarea PD-L pe scena este produsul lui Basescu.
Scandalul declansat de mitingul politistilor ajunge in Consiliul de Aparare a Tarii. Si asta pentru ca presedintele Traian Basescu a cerut un raport pe aceasta tema de la Ministerul de Interne.
O ipoteza intarita si de scandalul stenogramelor lui Vintu, daca vreti, unde alte zeci de persoane importante au fost ascultate de baieti, justificat ori ba, luni sau chiar ani. ... Scandalul a ajuns in parlament si s-a lasat cu demisii, dar dragostea nu se incurca in asemenea amanunte.
google-analytics.com