Cautare

62 de rezultate pentru "santa livea" (8.32 secunde)
Decesul survine in urma unei operatii abdominale, fiind ingropat initial la Paris iar apoi mutat in bazilica Santa Croce din Florenta (Italia).
- In luna septembrie a aceluiasi an, Google isi amenajeaza spatiul de lucru in garajul lui Susan Wojcicki, la adresa 232 Santa Margarita, Menlo Park.
Andrea Dobyns, de la politia din Santa Fe, a spus ca incidentul s-a produs marti, in jurul orei locale 13.30.
Albumul Delta Machine a fost inregistrat anul trecut in Santa Barbara (California) si New York, fiind produs de Ben Hillier, care de-a lungul timpului a lucrat cu nenumarati artisti precum U2, Blur sau The Editors.
Dar una dintre cele mai expresive lucrari ale sale, care au starnit admiratie si printre detractorii sai, a fost fresca "Adormirea Maicii Domnului" (Assumption) din 1518 (pentru altarul mare al bisericii Santa Maria Gloriosa dei Frari, Venetia), cea mai mare piesa de altar din regiune.
"La vie en rose", "Mon Credo", "C‘est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", " Mille colombes" , " Santa Maria de la Mer", " Une femme amoureuse "sau "Tous les enfants chantent avec moi" sunt doar cateva titluri care vor da savoarea si farmecul primului sau concert de la Bucuresti.
"Mon Credo", "C‘est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" sau "Tous les enfants chantent avec moi".
Trio a luat nastere in a doua jumatate a anului 2011 si este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Santa (contrabas, chitara bas) si Radu Pieloiu (tobe, percuție).  Anul 2013 a fost un an plin de activitate pentru cei 3 muzicieni, de la lansarea primului disc oficial pana la primul turneu european, concerte in cadrul primei editii a JazzTM, Arcub Open Air ai castigarea Marelui Premiu in cadrul festivalului concurs Johnny Raducanu 2013.
Cantareata Blu Cantrell a oferit momente socante, miercuri seara, pe strazile din Santa Monica. Americanca in varsta de 37 de ani a inceput sa alerge pe strazi, strigand ca din gura de sarpe ca o persoana incearca sa o otraveasca.
A cantat pentru cuplul princiar al Japoniei, printesa Kiko si printul Akishino, a concertat in Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma), in memoria Maici Theresa din Calcutta sau a fost invitat sa concerteze in cadrul festivitatii de incheiere a Olimpiadei din Beijing.
Astazi craniul Sfantului este pastrat in Basilica Santa Maria de Cosmedin din Roma. De curand expertii din Brazilia au dezvaluit cum arata Sfantul Valentin, folosing o tehnologie computerizata 3D in studierea craniului acestuia.
• In anul 1970, senatorul american Gaylord Nelson a proclamat aceasta zi, la un an de la deversarea de petrol din Santa Barbara, cel mai mare accident de acest gen de pana atunci.
Geisha, Costa Rica si Allez-y Santa, in cinstea deschiderii vietii noastre catre un nou orizont care se poate numi era bunului samaritean.
Toti se vor bucura de sarbatoarea La Posada de origine Mexicana, de Santa Lucia, provenind din Suedia, de Diwali, sarbatoarea luminii in India, descrieri ale Ramadanului cu frumoasele felinare, sarbatoarea Presepio din Italia, Menorah si pomul dorintelor din Israel, lumanarile de advent din Germania, un imens pom de Craciun ridicat de reprezentantii SUA si Canada.
Toti se vor bucura de sarbatoarea La Posada de origine mexicana, de Santa Lucia provenind din Suedia, de Diwali, sarbatoarea luminii in India, descrieri ale Ramadanlui cu frumoasele felinare, sarbatoarea Presepio din Italia, Menorah si pomul dorintelor din Israel, lumanarile de advent din Germania, un imens pom de Craciun ridicat de reprezentantii SUA si Canada.
Val Kilmer a ajuns pe masa de operatie luni noapte, 2 februarie, la Centrul Medical UCLA din Santa Monica, fiindca nu mai putea sa respire din cauza tumorii.
- In Statele Unite se impodobesc cladirile cu pomi de Craciun, punctul central ale sarbatorii fiind cadourile aduse de Santa Claus.
- Drumul Route 66 din SUA a fost la origine o sosea lunga de 2.451 mile (3.944 km) care lega orasul Chicago (Illinois) de orasul Santa Monica (California).
Aceasta criza morala, grefata pe filonul ortodox romanesc, duce la fenomenele de genul Nicula (de Santa Marie Mare), Cuvioasa Parascheva, Sfantul Dumitru.
Cercetatorii Universitatii din Santa Barbara, California, au inventat o noua metoda de testare pentru virusul Sar-CoV-2. Kitul de testare, care implica folosirea telefonului, costa de 10 ori mai putin decat un test PCR.
google-analytics.com