Cautare

64 de rezultate pentru "saceanu florina" (7.61 secunde)
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
In culmea fericirii este si Florina, iubita lui. Cei doi isi doreau foarte mult sa devina parinti, dar nu se asteptau sa aiba parte de o asemenea surpriza si ca vor avea tripleti.
In rest, as dori sa multumesc pentru realizarea acestei editii si misiunii diplomatice permanente din USA - Consulatului General de la Los Angeles si Ambasadei Romaniei in USA, doamnei Florina Kendrick Roberts, actrita de succes la Hollywood, pentru ca este alaturi de mine si de Romania, domnului Doru Ilioi - Presedintele Fundatiei Bread of Life - Ministry, parintelui Constantin Alexe- Fundatia Eastern Orthodox Heritage, domnului Daniel Ganea - Director Executiv in fundatie, actor destul de apreciat de producatorii americani de film din Hollywood, domnului Adi Simion-coordonatorul site-ului Romani din Los Angeles.
In momentul conflictului, in sala de plen erau prezente doar noua persoane din cei 31 de deputati ai grupului, iar la reluarea lucrarilor au mai ramas in sala deputatii PRM Florina Jipa si Angela Buciu.
Florina Pop) Hipertensiune. De Ziua Mondiala a Hipertensiunii, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) face cateva recomandari despre cum se previne aceasta afectiune.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Tercu Mariana, Teodorovici Camelia Florina, Balan George si Andrei Fanica, care au votat de cate doua ori in sectiile 192 si 195 din Balasesti", a spus democratul Mircea Toader.
Gradinita cu program normal nr. 16 este organizatorul acestui eveniment", a declarat Cornelia Florina Titu, directoarea Gradinitei nr. 16 din Slatina.
In cateva ore au votat sute de detinuti, in conditiile in care la noi votasera pana la ora 10.00 aproximativ 25 de persoane, in general pensionari aflati in drum spre piata", a mentionat Iuliana Florina Pandelica, loctiitor al presedintelui Sectiei de votare nr.
Madalin Dica, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stanciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionut Popescu, Cati Siret si Silvia Manole.
In document se arata ca Alexandra Gatej a fost recrutata de Securitate in 14 septembrie 1989, sub numele conspirativ "Florina".
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla. • Doamna senator Vasilica-Steliana Miron a fost inlocuita cu doamna senator Florina-Ruxandra Jipa
La randul sau, directorul de marketing al unicului distribuitor Fuji in Romania, Florina Petre, vorbeste despre o ieftinire a filmelor cu aproximativ 40% in ultimii doi ani, tendinta care va continua.
Cred ca ar fi o idee sa inchiriem un apartament, dar sa avem pe cineva care sa se ocupe de masa", a declarat Florina Mandache, eleva din Craiova.
Nu am avut niciodata nimic", a spus Florina Segarceanu, care a venit in piata sa cumpere oua. I.G., vanzatoare la un magazin de profil, este de aceeasi parere.
Florina Pesea, medic psihiatru in cadrul Spitalului Poiana Mare. Acesta este al doilea concurs organizat pentru postul de manager al celor doua unitati sanitare mentionate, dupa cel organizat in noiembrie 2006, cand nici unul dintre candidati nu a reusit sa obtina nota de promovare.
Florina Braulik, in prezent director executiv, care si-a pus amprenta pe activitatea de productie, optimizand retetele si lansand produse de succes.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Jucatoarele Iulia Curea si Melinda Geiger (Oltchim), respectiv Magda Paraschiv si Florina Chintoan (U Jolidon Cluj) au fost alese in echipa turneului.
O alta semifondista de la FEFS, Florina Pierdevara (antrenor Mircea Alexandrescu) a castigat proba de 3.000 m, iar la 1.500 m s-a clasat pe locul doi, dupa Doaga.
google-analytics.com