Cautare

2454 de rezultate pentru "rusu ioan" (4.19 secunde)
Sincer, nu cred ca i-ar putea inlocui pe Stromajer, Chiriches, Rusu sau altcineva", a spus Grigoras. ... Cluj, Ungurusan a profitat de accidentarile lui Rusu si Pleasca si va incepe returul ca titular in echipa lui Petre Grigoras.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Prin organizarea acestui targ raspundem nevoilor celor care sunt in cautarea de produse destinate Sarbatorilor, iar in acest an ne-am diversificat sortimentul tocmai pentru a oferi cea mai larga gama de produse specifice sezonului", a declarat Mugurel - Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania.
La Alba-Iulia, primarul PDL Mircea Hava este cotat la 44%, candidatii USL testati in sondaje, Ioan Darzu si Calin Potor, trecand cu putin de 30%. ... In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Ioan Talpes, fost sef SIE: In 13 iunie 1990 s-a incercat o lovitura de stat, sustinuta de Franta Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Ioan Talpes, sustine ca violentele din 13 iunie 1990 au fost provocate de agenti ai unor state straine, cu precadere Franta.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Gazele au ajuns în România Ieri dupa-amiaza, gazele rusesti livrate prin Ucraina au ajuns deja în România, trecând din cele doua statii, Isaccea si Mediesu Aurit, a anuntat directorul general al transportatorului national de gaze Transgaz, Ioan Rusu.
Mircea Geoana a declarat oficial ca i-a cerut directorului general al Transgaz, Ioan Rusu, sa prezinte in Parlament un plan despre nevoile de finantare ale proiectului Nabucco.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare: ... Se spune ca mai ales in aceasta noapte (23-24 iunie, noaptea premergatoare zilei Sfantului Ioan Botezatorul) cei norocosi pot intalni Sanzaienele.
google-analytics.com