Cautare

1151 de rezultate pentru "rosu ioana" (2.89 secunde)
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala!
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala!
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... bumbac sau lana, poncho crosetat pentru copil - intre 40 -50 RON", ne-a spus Ioana Ionita.
Asa am cunoscut-o pe Ioana Budeanu. ... Dar dincolo de omul misto care s-a dovedit a fi, Ioana a adunat toate experientele ei - din toti anii de munca - si a creat: ... Asa ca, am incercat s-o descos pe Ioana, sa aflu povestea din spatele cursului de Travel Writing.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Livrarea apartamentelor fara finisaje interioare, "la gri" sau "la rosu", a devenit o tendinta tot mai des intalnita in piata imobiliara, varianta aleasa de cumparator fie din pricina intarzierii lucrarilor proiectelor, fie din cauza preturilor mai mari la finalizare, sustin analistii Esop.Potrivit reprezentantilor companiei imobiliare, apartamentele fara finisaje au devenit o solutie interesanta atat pentru dezvoltatori, cat si pentru clienti.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax.
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Bacteriile care duc la aparitia infectiilor pulmonare si a bolilor de inima pot fi distruse prin consumul moderat de vin rosu.
Casa de vinuri Stefanesti - care se coboara spre targul Bucurestilor de pe Dealurile Munteniei, din Arges, cu vinurile Marcea Chardonnay (alb, sec), Marcea Sauvignon Blanc (alb, sec), Marcea Feteasca Regala (alb, sec), Marcea Rose (rose, demisec), Marcea Feteasca Neagra (rosu, sec), Loungeitude (Sauvignon Blanc & Feteasca Regala, alb, sec), L'Attitude (Tamaioasa Romaneasca & Feteasca Alba, alb, demidulce), Loungeitude Rose Magnum Edition (la 1,5 l, rose, demisec), Marcea Reserve 413 Chardonnay barrique (alb, sec), Marcea Reserve 413 Tamaioasa Romaneasca barrique (alb, demisec), Marcea Reserve 413 Feteasca Neagra barrique (rosu, sec), Truda Fanny alb barrique (alb, sec), precum si o selectie de vinuri albe baricate;
Adica s-a anuntat alerta de cod rosu pentru aproape jumatate de tara. ... In cazul temperaturilor maxime, codul rosu meteorologic se instituie pe anumite zone, conform legii din Romania, in momentul in care temperaturile depasesc 37 grade C.
Recunoaste-ti greseala In clipa in care agentul se prezinta si iti cere documentele, iar tu stii ca ai facut o greseala, fie ca vorbeai la telefon, fie ca nu aveai centura sau ca ai trecut pe rosu, e bine sa iti recunosti greseala.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni. Ioana Filimon este absolventa de inginerie si protectia mediului.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Se poate insa sa fim sesizati insa si de reprezentantii agentiilor care se ocupa de acordarea acestor fonduri sau de alte organe de control, precum Curtea de Conturi sau Garda Financiara", ne-a declarat procuror Ioana Tene, seful DNA Constanta.
Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie. ... Ioana este din Oradea si studiaza la Targul Mures. ... nu ma intereseaza daca castig sau nu, important este ca m-am batut cu Maia Morgenstern", marturiseste Ioana.
Este vorba despre Ioana Doaga (CS Universitatea Craiova) - in proba de 1.500 m, si Elena Moaga (CS Pandurii Targu Jiu) - 3.000 m.
Total intamplator, insotita fiind de nepoata sa, Ioana Antal, care a venit s-o viziteze la Londra, invitata fiind de catre actrita la proiectia filmului sau de debut, "D’ORA", prezentat pe 18 iulie la BAFTA.
google-analytics.com